5 impozáns esküvői helyszín Miskolc és környékén

A tökéletes esküvői helyszín kiválasztása sok pár számára ijesztő feladat lehet. Nagyon sok lehetőség közül választhatnak, és mindegyiknek megvannak a maga egyedisége és előnye. Fedezzétek fel ti is őket!

Az elmúlt években az esküvői helyszín kiválasztásánál megfigyelhető, hogy a prioritást a szerelmesek a hely szépségére, természetközeliségére és minőségi szolgáltatásaira összpontosítják. Ha pedig már meg van a helyszín akkor jöhet a második legfontosabb lépés, ellátogatni a menyasszonyi ruha webhsop oldalára, és kiválasztani a helyszínhez tökéletesen illő menyasszonyi ruhát.

Íme 5 tökéletes helyszín azok számára, akik Miskolcon vagy annak környékén tervezik a nagy napot!

1. Düllő Étterem

Az étteremként és bormúzeumként is funkcionáló étterem Miskolc belvárosában, a Kis-Avas lábánál, a Görgey utcában várja az ifjú párokat, hogy kisebb családias környezetben megünnepeljék szerelmüket. A Provanszi hangulatot idéző kerttel rendelkező kis étteremben minden adott, amire a nagy napon vágyhatunk. A kertet rengeteg kültéri fény teszi hangulatossá, sok virággal, fantasztikus vintage díszlettel, ami a fotózáshoz is nagyszerűen alkalmas. A Düllőben a vidék és város minőségi ízei együtt forrnak össze!

2. Kikelet Club Hotel – Bonfini étterem

Az akár 60 vendég befogadására is alkalmas helyszín alkalmas az esküvői fogadásra, díszvacsorára, amely lehet svédasztalos, állófogadás, vagy a közkedvelt hagyományos felszolgálás. A helyszín ajánlott a történelem rajongóinak, hiszen hűen adja vissza a reneszánsz korszakot, ahol a polgári szertartás is lebonyolítható. A meleg időszakban a kerthelyiségben is várják a vendégeket!

3. Fehér Sas Panzió

Nem lenne a lista teljes az ország egyik legmagasabban fekvő helyszíne nélkül, szinte 900 méter magasan, a bánkúti sípályák mellett. A hely csendes mivoltja remek, hogy csak az esküvőtökre figyeljetek, az étel és italcsomagokat is nyugodtan a személyzetre lehet bízni. Természetesen csak azután, hogy közösen kiválasztottátok, hogy a klasszikus, a gourmet, de akár a grill/bbq menüsor legyen. Akár 60 meghívottatok is lehet, a közvetlen helyszínen 48 főnek szállást is tud biztosítani a panzió.

4. Hotel Vécsecity

Egy igazán impozáns környezet, amely Miskolctól 50 km-re várja a párokat. Megéri a távolságot, hiszen akik a Vécsecity mellett döntenek felejthetetlen élményben lesz részük, egy elegáns környezetben. Az akár 100 vendég kiszolgálására is alkalmas helyszín tele van romantikus zugokkal, zöldövezettel, a vízszínpados tó pedig nemcsak a ceremónia megtartására alkalmas, hanem kreatív fotózáshoz is. A mindenre felkészült és udvarias személyzet garantálja, hogy minden vendég elégedetten fog távozni, varázslatos emlékekkel.

5. Bártya Wellnes Hotel

Végül visszatérve Miskolc közelébe egy meghitt és romantikus helyszínnel zárjuk a listát. A szálloda alkalmas kisebb és nagyobb létszámú esküvők befogadására is, amely szinte 200 vendég meghívását teszi lehetővé. Elég csak hátradőlni, a helyszín biztosítja az ételt, a dekort, a fotózáshoz szükséges helyszínt, de még a polgári szertartást is, hogy szinte minden egy helyen legyen!