Skip to content

Pert nyert a DK politikusa Bayer Zsolt felesége ellen. Magasabb ár alatt adta el magyarok vérplazmáját magáncégeknek

Pert nyert a DK politikusa Bayer Zsolt felesége ellen. Magasabb ár alatt adta el magyarok vérplazmáját magáncégeknek

Pert nyert a DK politikusa Bayer Zsolt felesége ellen

Pert nyert a DK politikusa Bayer Zsolt felesége ellen

Sebián-Petrovszki László hozta nyilvánosságra azokat a szerződéseket, amelyekből kiderült: a Bayerné által vezetett Országos Vérellátó versenyeztetés nélkül, a tender útján elérhető magasabb ár alatt adta el magyarok vérplazmáját magáncégeknek.

A bíróság első fokon felmentette Sebián-Petrovszki Lászlót, a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselőjét, aki ellen rágalmazás vádjával indított pert Bayer Zsolt fideszes publicista felesége, Bayerné dr. Matusovits Andrea, írja az atv.hu.

A DK politikusa perelte ki és hozta nyilvánosságra azokat a szerződéseket, amelyekből kiderült: a Bayerné által főigazgatóként vezetett Országos Vérellátó Szolgálat 2019-ben a korábbi szerződés meghosszabbításával versenyeztetés nélkül, így a tender útján elérhető magasabb ár alatt adta el a magyar emberek vérplazmáját magáncégeknek.

Az ügy miatt a Fidesz a több évtizedes gyakorlatnak ellentmondva felfüggesztette Sebián-Petrovszki László mentelmi jogát a Parlamentben.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



2 Comments

  1. Névtelen
    2023.11.20. 13:52

    A X felesége is teX. .

  2. Névtelen
    2023.11.20. 17:27

    Összeesett egy férfi a csornai ügyeleten, mikor sorra került, újraélesztették
    Az időben megkezdett szakszerű életmentés végül sikerre vezetett és a férfit stabil állapotban szállíthatták kórházba a mentők.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük