Hollósy lebuktatta az erdészetet ?

Hollósy András n többször is jelentkezett roncsautók elszállíttatásával az interneten. “Sokan jelezték, hogy ez a gazdátlan autó már egy ideje az avarban hever. Utánajártunk és megnyugtatunk mindenkit, az autó az erdészeté és munkavégzés céljából használják a kidőlt fák szállításánál. Hamarosan már nem lesz itt” – írta Hollósy András.

Volt, aki csak azt tette szóvá, hogy furcsa, hogy november végén valaki egy szál ingben és hófehér félcipőben megy az erdőbe.

A diósgyőri R. Ati tett fel egy kényes kérdést a bejegyzéshez kapcsolódóan. “Kidőlt fát szállítanak, ezzel…. hm… munkaügyi felügyelő mit mond erre?  Hollósy válasza nem sokat késett. “Az erdészet igazgatójával beszéltünk. Onnan az infó” – reagált a képviselő.

“Szóval….ezzel a járművel még az erdőgazdaság területén sem lehetne közlekedni, mert az erdőgazdaság területe nem egy lezárt gyártelep, ahol rendszám és vizsga nélküli autókkal közlekedni lehetne. Sajnos elég baj, hogy az erdészet így áll hozzá egy olyan kocsihoz, amivel balesetet lehet okozni, az állapotából kiindulva.”_írta a Facén egy másik kommenthuszár.