Skip to content

Alig fedi valami Katalin hercegnőt

Alig fedi valami Katalin hercegnőt

A korona most közzétett fotóján

Néhány új képpel harangozzák be az utolsó évad záró részeit.

Új képeket tett közzé a Netflix A korona című sorozat hatodik évadából. Az első négy rész már látható a streamingplatform kínálatában, a maradék hat rész pedig december 14-én kerül fel a kínálatba.

Míg az első négy részben Diana walesi hercegnő és Dodi Fayed kapcsolata, majd tragikus halála volt a középpontban, addig az utolsó részekben Vilmos herceg és Kate Middleton, a későbbi walesi hercegné bontakozó románca lesz a hangsúlyos a történetben.

Ebben a szellemben tettek közzé két új fotót a sorozatból. Az egyiken a Katalint alakító Meg Bellamy látható a St. Andrews Egyetem sokat emlegetett divatbemutatóján, ahol Vilmos hercegnek először tűnt fel, hogy az évfolyamtársa „milyen szexi”. Vilmos felismerése talán nem meglepő, a történelmi dokumentáció szerint ugyanis Katalin egy áttetsző ruhát viselt.

Egy másik fotón Vilmos herceg (Ed McVey) látható az öccse, Harry (Luther Ford) társaságában. Itt még minden a legnagyobb rendben volt közöttük.

© Netflix

A sorozat alkotói korábban arról beszéltek, hogy a hatodik lesz A korona utolsó évada, a szinopszis szerint nagyjából II. Erzsébet királynő arany jubileuma idején zárják le a történetet, amelybe még pont belefér Károly és Kamilla házassága.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük