Skip to content

Olasz-kapu? Csak gyalogosan

Korlátozták a Bükk-fennsíkra vezető út használatát

A fennsík viszont továbbra is megközelíthető gyalogosan, vagy a bánkúti közúton.

A téli csúszós útviszonyok miatt, december 8-ától korlátozzák a Szilvásváradról a Bükk-fennsíkra vezető út használatát – tájékoztatott a honlapján az Egererdő Zrt. Azt írják, a fennsíkon az év minden szakában a szokottnál sokkal hűvösebb az idő, a Bükk erdei „fagyvilágában” merőben más az időjárás, mint a településeken. Arra figyelmeztettek emiatt, hogy

gyakoribb fagyás, sokszor napközbeni kemény mínuszok, nagy hóvastagság, csúszós, fagyos turistautak és erdészeti utak várják az erdőjárókat”.

Az autósok biztonsága érdekében december 8-ától korlátlan ideig, (várhatóan tavasz kezdetéig) az erdészeti társaság korlátozza az erdészeti útra való behajtást és autós közlekedést, a szilvásváradi Nagyparkoló és az Olasz-kapu közötti erdészeti úton. A fennsík viszont továbbra is megközelíthető gyalogosan, vagy a bánkúti közúton.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük