Bedobok pár ketaminos rivotrilt, mert olyan izgatott vagyok hogy remegő kézzel a hugyggozáskor még véletlenül ki is verem véletlen. Csak szavazzank. A hónap
Nos dír léédísz and gentlemens, presidents and drag quens. Most hogy itt összegyültünk, hogy ne legyünk szanaszéjjel, a hosszas megbeszélés után szavazzunk Ukrajna EU-s csatlakozásnak támogatásáról. Ott látok egy felemelt kezet… Igen Mr Propán Bután elnök úr?
– Ki köll menni kulázni. Tudod, kábelt fektetni. Vótá katona?
– Hölgyeim is uraim, elnök és képviselőurak, a savazást 5 perc szünet után folytatjuk.
– Áhhhh nemköll, én vizelni is akkor tudok, ha megengedem a csapot, de asszem ez folyós lesz, mert már fingottam egyet és szeplős lett az alsógatyesz. Addig csak tessenek nyugodtan szavazni. Tegyék a dolgukat, értik, lassan mondom, bár nagyon kell szarnom, tegyék.. a .. dolgukat.. itt ez a .. bábelhal a fülemben a retyón is hallok mindent.
– Tehát Orbán úr, kivonul, segítsünk kikísérni, vagy kitalál?
– Dehogy tálalok ki, mégazhiányzik, ugrana a 10 milliárd. meg bedobok pár ketaminos rivotrilt, mert olyan izgatott vagyok hogy remegő kézzel a hugyggozáskor még véletlenül ki is verem véletlen. Csak szavazzank. Csak szavazzanak. Tegyék a dolgukat. Vótá katona? Ilyen kávét főztek ott? Ez valami fosatós nádirigó fészekbül van?
– Hogy vegyük jegyzőkönyvbe?
– A szokásos. Tisztelt bíróság, ártatlannak vallom magam. Ott se voltam.