Napi Gáti. Legjobb tudomásom szerint azonban 2023. évben egyetlen alkalommal sem üléseztek

közérdekű adatigénylés

Tisztelt Jegyző Úr!

 

Miskolc MJV közgyűlése 2021. február 26-án a 2011. évi CXXVIII. tv. 46. szakasz (4) bek. alapján elfogadott 76/2021 (II.26.) határozatával (a továbbiakban Határozat) létrehozta a Közlekedésbiztonsági Operatív Munkacsoportot (a továbbiakban Munkacsoport).

Fotó: Megjött a budapesti járat. (Miskolc reptér. Archív)

 

A határozat mellékletét képezte a Munkacsoport ügyrendje, amely IV.2. pontjában intézkedik az ülések gyakoriságáról, melynek értelmében minden második hónapban, azaz évente 6 alkalommal rendes ülést kell tartaniuk.

 

Legjobb tudomásom szerint azonban 2023. évben egyetlen alkalommal sem üléseztek.

A Határozat Miskolc MJV Jegyzőjét, azaz Önt jelöli meg a végrehajtásért felelős személyként, míg felelősként a Polgármestert.

Az ügyrend ugyan rendelkezik arról, hogy az ülések nem nyilvánosak, azonban ez nem jelenti azt, hogy az ülések időpontjai és a résztvevők létszámára vonatkozó adatok is titkosak lennének.

Ezért tisztelettel kérem, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján a Határozat elfogadása óta a mai napig tartott ülések időpontjáról és az azokon résztvevők létszámáról elektronikus formában tájékoztatni szíveskedjék.

Köszönettel: Dr. Gáti Attila