Skip to content

No szex. Huszonegy macskával és egy kutyával osztja meg otthonát Cicciolina 

No szex. Huszonegy macskával és egy kutyával osztja meg  otthonát Cicciolina 

Huszonegy macskával és egy kutyával osztja meg exkluzív, kétszintes római otthonát Cicciolina – írja a Story magazin. Fajtáját tekintve csincsillaperzsa mind, darabonként több mint ezer euróba kerülnek. Világhírű tulajdonosuk nagyon büszke is rájuk. “Belső kétszintes lakásom van hatalmas teraszokkal, van életterük, boldogok velem. Minden cicámnak megvan a saját neve, karaktere, igazi egyéniségek. (…) Rajtuk kívül Pablo, az amerikai buldog él még velem” – mesélte a 72 éves exfelnőttfilmes, akinek jelenleg nincs párkapcsolata.

Nagyon ragaszkodik a macskáihoz Cicciolina – Forrás: RTL / Fókusz, 2019. április 25.

Nem foglalkozom a férfiakkal. Rengeteg ajánlatot kapok. Sokan szeretnének velem megismerkedni, ám a legtöbben csak a szex miatt udvarolnak. (…) Most nem keresem a kapcsolatokat. Szingli vagyok” – vallotta be az egykori szexdíva, aki a mindennapjaiban tévés felkéréseknek tesz eleget, valamint rendezvényekre jár, és nagy szívfájdalma, hogy Magyarországról nem kap felkéréseket.

Cicciolinának egy fia van, a ma már 32 éves Ludwig. Ő hosszú ideig az édesanyjával élt, de amikor allergiás lett a macskákra, feljebb költözött egy emelettel a lakásban. Ennek több éve, azóta a férfi már az édesapjánál él.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban, amely a héten dupla címlappal jelent meg!

 



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



4 Comments

  1. Névtelen
    2024.01.18. 05:52

    Érthetetlen a kommunista nemi gyalázása Linája végett, amit Katalinként választottak ki és hajtották végre a nemi szerepét. Nem lehet visszafordítani az időt, sem visszaadni a kommunistáknak, amit tettek Olaszországukkal együtt.

  2. Névtelen
    2024.01.19. 15:40

    Több tiszteletet a volt képviselőnek.

    „Budapest. Nem az MSZP képviselői keresték meg Staller Ilonát, Cicciolinát, hanem egy másik magyarországi baloldali párt – mondta a pornósztár, de nem akarta megnevezni a szervezetet, mondván, egyáltalán nem biztos, hogy a párt színeiben indul a tavaszi országgyűlési választásokon. Az Index úgy értesült, hogy a Schmuck Andor nevével fémjelzett Új Baloldal kezd tárgyalásokat az egykori pornósztárral. Az Új Baloldal legutóbb a Thürmer Gyula vezette Munkáspárttal lépett választási szövetségre).

    Jelenleg az a legvalószínűbb, hogy Cicciolina Kőbányán, a X. kerület 14. választókörzetében független jelöltként méretteti meg magát. „Nem akarok csodákat ígérni, nem akarok számokban beszélni, hanem csak őszintén, nyíltan, egyenesen szólni az emberekehez” – mondta Cicciolina.

    Staller Ilona szeretné, ha Magyarországon legalább olyan sikeres lenne politikusként, mint 1987 és 1992 között az olaszországi Radikális Párt színeiben. Korábbi próbálkozását Olaszországban, a „Nappárt”, más nevén a „Szerelempárt” képviseletében nem tartja eléggé sikeresnek, de mint mondta, akkor éppen terhes volt, és ez erősen behatárolta lehetőségeit.”

    • Névtelen
      2024.01.19. 16:54

      Én adjam meg a tiszteletet, akit megáldoztak helyette a kommunistái? Belőlem élnek valamennyien 66 éve, azt hajtják végre, mi járt volna nekik, mint emberiség ellenes csapásoknak. Vele járatták el lepedővel letakart Európát, Gábor Zsazsáék kezdetével az Iker torony népüknek, mivel idetartoznak valamennyien a nagypán utcájához. Hogy is tud ilyet leírni?

      • Névtelen
        2024.01.19. 18:09

        Nagypán nép és a miskolci Hunnia elmeosztály, ők gyalázták meg a világot, sátán világ-Magyarországaként, lepedővel letakarva a világot. Chiccolina nemcsak a kommunista Sasék által képviselt világhódító vasnép zsidói által éltetett és értékelt pisilője a világnak, amiért megjutalmazták, támadva miatta Katalin Lina néven, mert az óvodában pinázott. Ez a jelen világ, mint pöcegödör, amik beírták magukat könyvek alapján egykori idők történelmébe, amiket folyamatosan ismételnek. NIncsen ellenségük, csak az ébredő játszótér egyházai.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük