Miskolc. A szépség múlandó, a tudás megmarad

Korábban több nemzetközi szépségversenyt is megnyert, de most egy ideje szünetelteti a modellkedést, tanulmányai miatt. A Miskolci Egyetemen is tanul, szeret jókat enni, de felkészülési időszakban tartja a formáját.

Egy amerikai, interneten megjelenő magazin Magyarország legszebb hölgyeit szemlézte nemrégiben, és a listán szerepel a szépségkirálynő címmel is rendelkező miskolci Vascsák Kitti fotója, ráadásul a címoldalon. A fiatal lány meglepődött azon, hogy még írnak róla, hiszen jó pár hónapja nem vesz részt sem a magyar, sem a nemzetközi szervezésű szépségversenyeken. Olyan hölgyek mellett említették a nevét, mint a világhírű modell, Palvin Barbara vagy a szintén szépségkirálynő Gelencsér Tímea.

Egyszerre végzi a Miskolci Egyetemet és a Károli Gáspár Egyetemet, előbbin anglisztikát tanul, amely bölcsész diplomával végződik, az utóbbin pedig jogi asszisztens képzésre jár. – A szépség múlandó, a tudás pedig megmarad – vallja Vascsák Kitti, aki a Minap.hu érdeklődésére hozzáteszi: otthon is azt látta, hogy a tanulás fontos, előre viszi az embert az életben. Az angol nyelvvel sok helyen el lehet helyezkedni, a jog pedig nagyon érdekli.