Hiába zuhant be a olaj ára, mégsem lesz olcsóbb az üzemanyag Magyarországon?
Lesújtó következményei lehetnek, hogy a kormány meg sem kísérli tartani a hiánycélt. Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter már nyíltan elismerte, hogy a kormány nem egy, hanem legalább két évvel eltolja a 3 százalék alatti deficit elérésének időpontját.

Több száz embert rúg ki a Snapchatet tulajdonló Snap. 10 százalékos leépítést terveznek.

Drágulnak a Revolut előfizetései. Akiknek havi előfizetésük van, azoknak április 3-tól lesz magasabb a díj.

Ekkora vámot vetne ki a kínai árukra Trump. Egyre jelentősebb elemzők kezdik realitásként kezelni Donald Trump visszatérését az Egyesült Államok elnöki tisztségébe.

Hiába zuhant be a olaj ára, mégsem lesz olcsóbb az üzemanyag Magyarországon? Hiába várt minden elemző 20 forintos csökkenést, a benzin és gázolaj nagykereskedelmi ára is változatlan marad a hét közepén.

Biztos, hogy februárt írunk? A nyugati határszélen helyenként 20 fok fölé melegedett a levegő.

hirdetés

3 perces

Rákbeteg III. Károly brit király. A kezeléseket hétfőn kezdte meg.

Itt vannak a ma induló elektromos autóvásárlási pályázat részletei: akár 4 milliós állami támogatás is járhat.

25 millió forintos bírságot szabott ki a jegybank a Magyar Cetelem Bankra egyebek mellett a vállalatirányítás, hitelkockázat és az IT-biztonság terén feltárt hiányosságok miatt.

Robotok a szőlőben, mesterséges intelligencia a bormarketingben, Low/No alcohol trend és a 21. századi borélmény. Kóstolós masterclassok, rangos hazai és nemzetközi előadók a 12. Borkonferencián!
hirdetés

5 perces ☕ elvitelre

Egy hónap? Egy év? Egy évtized? Mikor túl korai történelemről írni?

Óriási műsort csinált Orbán Viktor. Mit ért el vele?

Hatékonyság, kíváncsiság, unatkozás. Tizennégy fontos ajánlás azoknak a vezetőknek, akik úgy érzik, van szerepük és felelősségük a jövő alakításában.