Szex egy másik nővel. A NŐK NÉGY LEGGYAKORIBB SZEXUÁLIS FANTÁZIÁJA

De vajon melyek a leggyakoribb szexuális fantáziáink?

A csoportos szex az egyik leggyakoribb szexuális fantázia a nőknél. Mindenhol kezek, forró érintések, őrjítő vágy és kielégülés – erre vágyik a legtöbb nő. Együtt lenni több férfival tudat alatt ugyanakkor hatalmas figyelmet, csodálatot is jelent a nőknek, talán ezért is szerepel ez a fantázia a leggyakoribbak között.

Szex egy másik nővel

Még azok a nők is fantáziálnak erről, akik egyértelműen heteroszexuális beállítottságúak. Egy nőről szóló szexi álom nem feltétlenül jelenti azt, hogy valaki hirtelen nem szereti a férfiakat. Egy másik nőről szóló fantázia szólhat arról a vágyról, hogy a nők az orális és a csikló stimulációjára összpontosítanak, és ezt szeretnék leginkább átélni.

Szex hevesen és gyorsan, valami váratlan helyen

Sok nő fantáziál arról, hogy egy jóképű férfi belép az ajtón, és elragadja őt. Van valami hihetetlenül dögös abban az emberben, aki letépi rólunk a blúzt, leszaggatja a fehérneműt, majd feldob a konyhaasztalra, vagy a falnak dönt, és minden porcikánkat felfalja.  Természetesen ez a fantázia nem arra utal, hogy vágyunk az erőszakra. Csupán a zabolátlan, ellenőrizhetetlen, féktelen szenvedélyre. Arra, hogy valaki elveszti tőlünk az eszét.https://miragemagazin.hu/2022/11/23/a-nok-negy-leggyakoribb-szexualis-fantaziaja/