Skip to content

A Klubrádió vezetője kurvás hasonlattal reagált Novák és Varga távozására

A Klubrádió vezetője kurvás hasonlattal reagált Novák és Varga távozására

Arató András publicisztikája olyan címmel jelenik meg a Google keresőben, amit ő maga sem vállal.

Novák Katalin kegyelmi botránya
Még a kormánypártok soraiban is komoly felzúdulást keltett, hogy Novák Katalin köztársasági elnök megkegyelmezett a bicskei gyermekotthonban történt pedofil ügy egyik érintettjének, K. Endrének. A botány fejleményeit cikksorozatunkban követhetik.
FRISS CIKKEK A TÉMÁBAN

Arató András, a Klubrádiót működtető cég elnök-vezérigazgatója publicisztikát közölt a rádió oldalán Novák Katalin köztársasági elnök és Varga Judit volt igazságügyi miniszter, országgyűlési képviselő lemondásáról, amely először Arató András: Kurvák cseréje címmel jelent meg még vasárnap, legalábbis a Google keresője még most is ezzel a címmel jeleníti meg a cikket. A címet azonban később módosíthatták, mert a Google-találatra kattintva már a Arató András: Bútorok cseréje? cím olvasható.

A címben – meg később a cikk szövegében – arra a mondásra utal a szerző, amely szerint, „ha nem megy jól a kupleráj, nem a bútort kell lecserélni, hanem a kurvákat”. Ez a mondat tehát az új címmel futó anyagban továbbra is olvasható.

A szerző Novák Katalint Fülbevalós Hölgyként, Varga Juditot pedig Csokos Asszonyként emlegeti.

Megkerestük Arató Andrást, hogy megtudjuk,

  • ő adta-e a címet,
  • miért gondolta, hogy jó ötlet így nevezni Novák Katalint és Varga Juditot,
  • mikor és miért írták át a címet,
  • tervez-e bocsánatot kérni.

Arató azt állítja, hogy a cikk címét még megjelenés előtt megváltoztatta – noha valamiért mégis a Kurvák cseréje címmel került ki a Google keresőjébe. Hozzátette azt is, hogy „a cikk címe: Bútorok cseréje. Azért szerencsésebb így, mert másképpen félreérthető lett volna. Nyilvánvaló ugyanis, hogy a lecserélt szereplőket a bútorokhoz lehet hasonlítani, ha egyáltalán, vagyis a lényeget nem befolyásoló tényezőknek tekinteni”. Szerinte mindezekből kiderül, hogy nem kurvázta le Varga Juditot és Novák Katalint.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük