Az Egységes Diákfront aktivistái több kormányzati plakátot is felmatricáztak

A mai napon az aHang és az Egységes Diákfront aktivistái több kormányzati plakátot is felmatricáztak, hogy világossá tegyék, ez semmi más, mint rogáni propaganda. A két szervezet tagjai egy videóban elmondták, a rogáni propaganda mindenhol ott van, ellepi az internetet, a sajtót, a köztereket és a teljes nyilvánosságot.

Ezeken a plakátokon éppen arról hazudnak nekünk, hogy a magyar emberek 99%-a támogatja a kormány politikáját. Az igazság az, hogy a választók mindösszesen 18%-a töltötte ki a konzultációt. De hogy hol vannak ezek az ívek, megszámolhatók-e, hogyan dolgozták fel őket, arról persze nem tudunk semmit – mondta el a videóban Szalóki Viktor, az aHang szóvivője.

Kenderes Lilla, az Egységes Diákfront elnökségi tagja hangsúlyozta, hogy a napokban megtudtuk, hogy Rogánék nemcsak azt mondják meg, hogy az emberek miről hallhatnak, hanem azt is, hogy miről nem. Elmondta azt is, hogy a két szervezet hamarosan induló országjáró turnéján mindenkinek lesz lehetősége megnézni a közösen gyűjtött érvénytelen konzultációs íveket és beszélgetni azokról a valódi ügyekről, amit a propaganda gépezet megpróbál eltitkolni.

Kiss Gergő, az Egységes Diákfront másik elnökségi tagja pedig kiemelte, hogy a héten befejeződik az ívek központi összegyűjtése, és jövő héten végre megmutatják egyben az összeset. Mint elmondta: “Mi megmutatjuk, mennyit gyűjtöttünk össze, nekünk nincs takargatnivalónk!