Miskolc tüntet.  Fidesz-irodánál is, a Kossuth utcában

„A golyóstoll cseréje nem elég!” – ezzel a vezérgondolattal pénteken délután fél 5-re megmozdulást szervezünk Miskolcon az Erzsébet téren az ADOM Diákmozgalommal közösen! 

A tüntetés apropója, hogy Miskolcon is rávilágítsunk a kormánypropaganda hazugságaira és arra, hogy az igazán fontos, húsbavágó ügyekkel, problémákkal nem foglalkoznak, azok ránk, civilekre maradnak. Ezt egy látványos flashmobbal, ha tetszik, művészeti akcióval fogjuk bemutatni, amelyben részt vehetnek az érdeklődők is.

Tarts velünk! 

 

Visszaigazolom az eseményt!

 

A közelmúlt eseményei különösen rávilágítottak a kormányzat álságos manővereire: bár Novák Katalinra és Varga Juditra ráégett a pedofíliával terhelt elnöki kegyelem ügye, az nem zárult megnyugtató eredménnyel. A két közszereplő lemondása nem, vagy csak részben jelenthet vigaszt az áldozatoknak és választ minden magyar állampolgárnak – hiszen sem a valódi indoklás, sem a kegyelmi kérelem mögött meghúzódó kormányérdekeltség nem került napvilágra.

A megmozdulásra várunk mindenkit, aki szeretné megismerni a teljes igazságot – nemcsak a botrányos kegyelmi ügyben, de általában minden közüggyel kapcsolatban!

Időpont: 2024. február 16., péntek, 16:30

Helyszín: Miskolc, Erzsébet tér, majd Fidesz-iroda, Kossuth utca

Találkozzunk pénteken!