Napi Gát. Veresnek még pénzért sem adnék ötleteket, erre a kis időre minek
Veresnek még pénzért sem adnék ötleteket, ingyen meg különösen nem, egyébként is erre a kis időre minek. Elvérzett már 2019-ben, mert ott indult az édes semmittevés, meg az előre alibigyártás, hogy nincs pénz.
Nos, ez a két Aldis példa mutatja, hogy minimális összegből is örökre megoldhatóak egyes problémák. A színkódolt kocsik csak a saját sorukba tehetők vissza, így nincsenek kilógó, „végtelen” hosszú kocsisorok. Ezek a kis útakadályok megakadályozzák, hogy a miskolci vezetni nem tudó vezetők akadályt képezzenek, vagy kért okozzanak azzal, hogy nekimennek mindennek, ami nem képes elugrani. A Szinva teraszon pl. egyenest megkönnyítették a kerékpárútra parkolást, ami nem vall valami komoly szellemi teljesítményre. A vakok csapata meg ilyeneket nem vesz észre, jobban esik a hajléktalanokat macerálni.
Egy értelmes polgármester egy értelmes stábbal már az első napokban, hetekben százával onthatta volna az egyszerűbbnél egyszerűbb, olcsó és még olcsóbb megoldásokat a város élhetőbbé tételére.
Veres osztályú embereknek nyilván könnyebb ráülni más projektekre, például e-roller, vagy LED-osztás, mert ehhez nem kellett gondolkodni, ami ismerve a testületet amúgy sem kecsegtetne sok sikerrel.