Skip to content

Magyar Péter: Tóni, Ádám és Barbara valójában Rogán Antalt, Nagy Ádámot és Rogán Barbarát jelenti a Schadl-ügyben

Magyar Péter: Tóni, Ádám és Barbara valójában Rogán Antalt, Nagy Ádámot és Rogán Barbarát jelenti a Schadl-ügyben

Magyar állítja, hogy bizonyítékai is vannak, csütörtökön pedig elő is fogja adni ezt a Központi Nyomozó Főügyészségen.

A Völner-botrány
Tízmilliós nagyságrendű kenőpénz elfogadásával gyanúsították meg Völner Pált, az Igazságügyi Minisztérium azóta lemondott államtitkárát az elmúlt évek egyik legsúlyosabb kormányzati korrupciós botrányában. A Magyar Bírósági Végrehajtó Karhoz kapcsolódó, összességében százmilliós nagyságrendű visszaélés-sorozat legfrissebb fejleményeit cikksorozatunkban követheti.
FRISS CIKKEK A TÉMÁBAN

A Schadl-Völner-ügy nyomozati irataiban szereplő Tóni, Ádám, Barbara teljes neve: Rogán Antal, Nagy Ádám, Rogán Barbara

– írta hétfői posztjában Magyar Péter. Szerinte „Schadl György, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar volt elnöke »Rogán Antal embere volt«. „Erről és további terhelő információkról miniszterektől szereztem tudomást és bizonyítani tudom. Csütörtökön meg is teszem a Központi Nyomozó Ügyészségen” – írta a rövid posztban.

A Schadl-ügy a sajtónak kiszivárgó nyomozati iratai között valóban felbukkant három olyan név, amely végül nem került be az ügy vádiratába. Ez a „Tóni, Ádám és Barbara” trió volt, ezek a nevek pedig egyeznek Rogán Antal legszűkebb körének neveivel, hiszen őt Rogán Antalnak, feleségét pedig Rogán Barbarának, kabinetfőnökét pedig Nagy Ádámnak hívják. Annak ellenére, hogy ez a három név többször is felmerült az ügy nyomozati anyagaiban, végül egyikük szálában sem léptek a hatóságok, egyikükről sem tudták kinyomozni, hogyan kapcsolódnak a több százmilliós korrupcióval gyanúsított Schadl Györgyhöz és köréhez. Rogán egyébként azt mondta, ő nem ismeri Schadl Györgyöt.

Magyar Péter hétfői posztjára kommentben reagált Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő is. Ő azt írta, örül, hogy másnak is „feltűnt ez az összefüggés”. Magyarnak sok sikert kívánt az ügyészséggel, hiszen ő úgy tapasztalta, hogy „szeretik játszani a teljesen hülyét az ilyen ügyekben”. Azért oda is szúrt Magyarnak, hiszen posztjában hozzátette, hogy nagyon hasznos lett volna, ha Varga Judit ex-igazságügyi miniszter exférje már 2022-ben jön elő a bizonyítékokkal az ügyben.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



4 Comments

  1. Névtelen
    2024.03.18. 14:22

    III. Péter egyre szánalmasabb

    1
    4
    • Névtelen
      2024.03.18. 15:20

      ezzel a majd nálam az én országomban nem érvényesül a Hofi definíció szerinti korrupció

      A pesti aranyifjú rizsa dumája.

      Diplomás jogász,diplomata

      Nem ismeri az EU-t? Mit csinált odakint Judit oldalán?

      1
      3
  2. Névtelen
    2024.03.18. 15:04

    Orosz elemző: Ha Trump megnyeri a választást, az EU összeomlik, és akkor Horvátországot fel kell osztani Szerbia és Magyarország között
    Háborúpártiak mi? A faszom!
    idióta mimagyarok ugye a horvátok majd harc nélkül belemennek igaz rottyos tóni , igaz drogos kisebbségi egynegyed büdöscigó sátándisznó? 75% vérfertőzésből lett a debilnek
    KIia háborúpárti, idióta szaron tenyésztett gombák?
    lehet röfögni sivalkodni nyufnyogni tetszés szerint hülyeségteket emojikkal hirdetni

    2
    1
  3. Névtelen
    2024.03.18. 18:04

    Ezt az orosz elemzőt nem a fejlett, progresszív Nyugat gyártotta?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük