Skip to content

Pottyondy Edina Magyar Péterről: Vagy megjön a CIA-utasítás Lol. A sajtó olyat is kérdez majd, amire válaszként nem lehet a Nemzeti dalt elszavalni

Pottyondy Edina Magyar Péterről: Vagy megjön a CIA-utasítás Lol. A sajtó olyat is kérdez majd, amire válaszként nem lehet a Nemzeti dalt elszavalni

Legújabb videójában az „agresszor vagy megmentő” dilemma mellett arról is beszélt Pottyondy Edina, hogy miért élte meg „a legszövevényesebb médiaélménynek” az elmúlt napok történéseit.

„Az a helyzet, hogy nincs egybefüggően 24 óra, amikor ugyanazt gondolnám a Magyar Péter-jelenségről. Elvesztem a messiásskálán” – ezzel indokolta a közösségi oldalán Pottyondy Edina, hogy miért nem élesedett időben a soron következő videója, amelyet ezúttal Magyar Péternek szentelt. „Akkor szeretnék videót csinálni, amikor tudom végre, hogy mit gondolok. Vagy megjön a CIA-utasítás, hogy mit kell mondanom. Lol” – tette hozzá.

Mindenesetre megérkezett a videó, amely – mint mondta – az önérzete tanácsára született meg. Pottyondy „a legszövevényesebb médiaélménynek” nevezte benne az elmúlt napok és hetek történéseit, és elismerte, hogy egyáltalán nem érti, miért gerjed ennyire a Magyar Péter-jelenség.

„Hogy lehet naponta öt darab 10 ezer, vagy van, amikor 20 ezer lájkos posztot élesíteni? Ennek Szijjártó Péter és Orbán Viktor együtt nincsenek a közelében. Mi folyik itt?” – értetlenkedett a videóban Pottyondy, azt látva, hogy „egy egykori vér-NER-es úgy vadítja meg az ellenzéki szavazókat, ahogy Vastag Csaba a csömöri óvónőket”.

Az ő megfejtése szerint Magyar Péter „nem pusztán egy újabb ellenzéki messiás, hanem egyszerre a fekete ruhás nővér, az atombombás Simicska, a kékszalagos Márki-Zay, a kámforrá váló Pesty László és Lisan al-Gaib, a hang a másik világból”, aki néhány hét leforgása alatt az ország első számú celebritása lett. „A slim fit inges budai ügyvéd egészen abszurd módon úgy funkcionál a nyilvánosságban, mint egy népmesei hős” – mondta róla.

Pottyondy a lehetséges megfejtések mellett megosztotta a dilemmáját is: amikor Varga Judit egy bántalmazásról szóló kisfilmet oszt meg, amelyet vietnámi megvásárolt lájkok kísérnek, mihez lehet kezdeni azzal az elvvel, hogy nem kérdőjelezzük meg mások traumáját? A családi veszekedésről készült rendőrségi jelentésre utalva felvetette azt is, hogy amíg Magyar NER-es volt, ez a viselkedés nem járt jogi következményekkel. A másik oldalon viszont hozzátette: „Arra is van esély, hogy az Endre bácsi kegyelmét aláíró kéz, a Pegasus szoftvert élesítő miniszter asszony tesz egy újabb szolgálatot a rendszernek, amikor a volt férjét nyilvánosan megfricskázza”.

Magyar Péternek a sajtónyilvánossághoz való hozzáállását pedig így kommentálta: „Értem én, hogy nagy a nyomás, meg sok a támadás, de ha Péter pártot akar alapítani, meg politikával akar foglalkozni, akkor az azzal jár, hogy a sajtó olyat is kérdez majd, amire válaszként nem lehet a Nemzeti dalt elszavalni.”



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



2 Comments

  1. Névtelen
    2024.03.20. 17:43

    Edina néha beszélhetne a férjével. 😂😀😃😄

  2. Névtelen
    2024.03.20. 20:28

    „A Központi Nyomozó Főügyészség szerda délután négypontos sajtóközleményben reagált Magyar szavaira.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük