Több, mint száz párossal indul hamarosan a Diósgyőr Rally

 

A Diósgyőr Rally jövő pénteken látványos rajtceremóniával kezdődik, a gyorsasági szakaszokat pedig szombaton és vasárnap rendezik. A viadal központja a DVTK Stadion, itt lesz a szervízpark, valamint itt rendezik a rajt- és célceremóniát is.

„Miskolc és Diósgyőr nagyon hiányzott már nekünk” – idézi a közlemény a mezőny egyik legnépszerűbb versenyzőjét, Turán Frigyest. A Shell Helix Ultra csapatának pilótája dicsérte a stadionnál kialakított versenyközpontot, amelyet a korábbi tesztek alkalmával már megtekintett. Elmondása szerint pozitív szemléletű ember, ezért most is optimistán várja a következő futamot.

A négyszeres abszolút magyar bajnok, miskolci Hadik András azt mondta, némi előnyt jelenthet számukra, hogy jól ismerik a környék szakaszait, de az ellenfelek roppant gyorsak: „Látjuk, hogy a hazai élmezőny pokolian gyors, ezért minden tudásunkra szükség lesz ahhoz, hogy felvegyük velük a versenyt. Bízom benne, hogy a DVTK Stadionnál és gyorsasági szakaszokon is sok nézővel találkozunk, és a biztonság maximálisa betartása mellett mindenki jól szórakozik majd” – fogalmazott.

Fotó. Archív