Tömegpusztító tréfafegyvert szabadított Magyarországra Debrecen

„Elindult a Röhej Rádió nevű online rádió, amely egyedülállóan kizárólag vicceket és humoros tartalmakat sugároz” – tájékoztatta a Media1-et Keserü Tomi, a Röhej Rádió viccügyi igazgatója – vagy ahogy ő írja: „Viccügyi Igazgató” (sic!).

A Röhej Rádió a világ első olyan rádiója, amely teljes egészében viccekre és humoros tartalmakra épít – áll a hírportálunknak küldött közleményükben. A nap 24 órájában sugárzott adások között szerepelnek vicces anekdoták, podcastok és természetesen rengeteg rövid vicc minden korosztály számára. Az adások összeállításánál kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább tetsző humort, legyen szó abszurd poénokról, szatírákról vagy családi-baráti viccekről.

Az új rádió célja, hogy vidámságot és nevetést hozzon a hallgatók mindennapjaiba, mivel szerintük „a humor az egyik legerősebb eszköz a stressz csökkentésére és a jó hangulat megteremtésére”.

A mesterséges intelligenciát is bevetik

A csatorna talán legérdekesebb innovációja, hogy mesterséges intelligenciát (MI) is használ.

„Az MI folyamatosan tanul és fejlődik, így mindig friss és aktuális vicceket tud szolgáltatni. Az adásban elhangzó viccek egy része az MI által generált, amely képes a hallgatói visszajelzések alapján finomítani és tökéletesíteni a humorát. Az MI-nak köszönhetően a Röhej Rádió egy folyamatosan megújuló, kreatív és szórakoztató élményt kínál”

– fogalmaznak az ötletgazdák. Bővebben itt. 

Az online Röhej Rádió itt érhető el.