A Man4you ötlete nem egyedi, Amerikában több hasonló szolgáltatást is találhatunk (Rent a Gent, ManServant), ami férfiak kiközvetítésével foglalkozik. A modell egészen egyszerű: a jómódú, magukra adó nők szeretnék szexinek és fiatalnak érezni magukat, amit egy értelmes és fiatal srác társasága kiválóan meg tud adni.

Ez nem is egy klasszikus társkereső, inkább egy szolgáltatás, mintha sofőrszolgálat lenne.

„Színházba, vacsorázni, teniszezni, de akár kocsikázni is egyet, egész nap sorolhatnám. Mindenhol jól esik a társaság” – mondja Kellner. Kísérőt tartani természetesen egy prémium szolgáltatás, hiszen a hölgyeknek nem csak az óradíjat, de a programok árát és a fogyasztást is állniuk kell.

Ami ennél egy fokkal meglepőbb, hogy a szolgáltatást nyújtó férfiak nem kizárólag az óradíj miatt regisztrálnak: egy drága vacsora vagy egy közös golfozás egy selfmade nővel nagy élmény, legalábbis az oldal üzemeltetőinek tapasztalata szerint. Sokakat vonz, hogy így olyan helyekre is bejuthatnak, ahova amúgy csak kevesen.

A luxusprogramokon való részvétel feltételei miatt egy jól menő kísérő jellemzően diplomás, több nyelven beszél, látott már golfütőt, vitorláshajót, de kellően fiatal ahhoz, hogy egy ilyen típusú kapcsolatban részt vegyen.https://forbes.hu/uzlet/man4you-kellner-lovebox-dace-tinder/?utm_source=Forbes+Espresso+h%C3%ADrlev%C3%A9l&utm_campaign=7c9f6f6409-EMAIL_CAMPAIGN_5_19_2021_13_48_COPY_11&utm_medium=email&utm_term=0_5d6f550842-7c9f6f6409-56945581&ct=t(N_COPY_11)