Barkai.  A Fidesz-KDNP, valamint a DK-MSZP-LMP-Párbeszéd által támogatott jelöltek rendelkeznek érdemi támogatottsággal

Sajtóközlemény

Az elmúlt napokban felmerült a polgármesterjelöltek közötti vita lehetősége, szükségessége. Magam polgármesterjelöltként a vitát fontosnak tartom, de éppúgy fontosnak tartom azt is, hogy a Miskolcot vezetni kívánó aspiránsoknak legyen nyilvánosan megismerhető programjuk, elképzelésük Miskolcváros jövőjéről, melyet a választópolgárok elé tárnak.

Énmagam nyilvánosságra hoztam programomat, az elmúlt hetekben ezt megismerhették a miskolciak, és véleményezhették is. Volt, aki személyesen, volt, aki levélben jelezte észrevételeit, de többnyire támogató üzeneteket kaptam. Ezeket ezúttal is megköszönöm. Természetesen a kritikai észrevételeket is köszönöm, hiszen ezek is segítik a munkánkat.

Magam sohasem zárkóztam el az érdemi vitáktól. Ugyanakkor azt is hiszem, hogy azok üljenek le egymással vitázni, akik esélyesként indulnak a június 9-i megmérettetésen. Jelenleg a Fidesz-KDNP, valamint a DK-MSZP-LMP-Párbeszéd által támogatott jelöltek rendelkeznek érdemi támogatottsággal, így csak ezen két jelölt között látom értelmét bármilyen vitának. Minden más kihívást, kezdeményezést komolytalannak tartok.

Polgármesternek lenni szolgálat, megtiszteltetés, éppen ezért azok, akik ezt a szolgálatot szeretnék, tiszteljék meg Miskolcot, a miskolciakat azzal, hogy nem csinálnak vásári mutatványt a kampányból!

 

Dr. Barkai László

Összefogás Miskolcért polgármesterjelöltje