Skip to content

Szilágyi Liliána úszóbajnok Mexikóban takarít

Szilágyi Liliána úszóbajnok Mexikóban takarít

Elállt a pereskedéstől a korábbi Európa-bajnoki ezüstérmes úszónő. Szilágyi Liliána korábban súlyos vádakkal illette édesapját. Mostanra azonban Mexikóban él, úgy hírlik, modellkedik és takarít.

Még 2021 végén vádolta meg édesapját, az ügyvéd Szilágyi Zoltánt a korábbi Európa-bajnoki ezüstérmes úszónő, Szilágyi Liliána. Az egykori olimpikon azt állította, hogy bántalmazta őt.

Az apa két feljelentést is tett ellene, becsületsértés, valamint becsületsértés és kegyeletsértés miatt. A tárgyalásokat azonban felfüggesztették, amíg a rendőrség az úszónő kijelentéseit vizsgálta. A nyomozást ugyanakkor 2023 decemberében elévülésre hivatkozva abbahagyták, így az ügyvéd apa által indított perek folytatódhattak – tudatta a blikk.hu.

Szilágyi Liliána úszóbajnok Mexikóban takarít

Mexikóban él manapság Szilágyi Liliána – Fotó: Instagram/lilianaszilagyi

Az egyik feljelentés azt követően történt, hogy Liliána először előállt kijelentéseivel. Az ügyben korábban már született elsőfokú, megszüntető végzés, ugyanis Szilágyi Zoltán az egyik tárgyaláson ott sem volt.

Az apa a második eljárást azért indította, mert Liliána Kadarkai Endrének adott interjújában arról beszélt, hogy Szilágyi Zoltán többször bántalmazta tettlegesen nagyapját, a vízilabda-legendaként is ismert Gyarmati Dezsőt, s azt is mondta, hogy az apai nagyanyja gyerekként molesztálta őt. Most azonban fény derült arra, hogy ennek az ügynek is vége – írta meg a blikk.hu.

Szilágyi Zoltán az április 30-án lezajlott tárgyaláson ejtette a vádat. Ezzel az eljárás megszűnik – mondta el a Blikknek az úszónő ügyvédje, dr. Keviczki István. Mint mondta, az apa nem azért lépett vissza, mert elfogadja lánya szavainak valóságtartalmát, egyéb okból tett így.

Az ügyvéd megjegyezte: Szilágyi Liliána jelenleg Mexikóban él, ezért aligha fogja tovább erőltetni a jogi lépéseket az édesapja.

A Blikk úgy tudja közeli ismerőseitől, hogy a volt úszónő szállodában takarít, Instagram-oldalán pedig szabadúszó modellként és jógaoktatóként utal magára és képeket is megosztott – írta a blikk.hu.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



8 Comments

  1. Névtelen
    2024.05.29. 07:52

    Vörös Pali mehet utána, bár Liliána minden bizonnyal sokkal jobb minőségben takarít mint a vén görX

    3
    4
    • Névtelen
      2024.05.29. 09:43

      Te is mehetnél vissza, ahonnan kibújtál! Egy hulladékkal kevesebb lenne a Földön!

      6
      3
      • Névtelen
        2024.05.29. 10:15

        az anyja segglyukába, mert ott kelt ki

        2
        1
  2. Névtelen
    2024.05.29. 09:09

    héber prosX

    2
    2
  3. Névtelen
    2024.05.29. 09:32

    nem jönnek be az úszónők

    • Névtelen
      2024.05.29. 10:16

      hiába, az igaz fideszes az, aki az úszófiúkat szereti, főleg a 14 évnél fiatalabbakat

      4
      1
  4. Névtelen
    2024.05.29. 13:13

    hiába, ott is rendnek kell lennie

  5. Névtelen
    2024.05.29. 20:06

    nem rossz, csak sokat gondol magáról, de majd jól kitakarítják a nyílásokat és rendben lesz, én nem aggódom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük