Barkai Úr! Nézze meg a barátait és a támogatóit! Tisztelet a kivételeknek, de többségük tipikus megélhetési politikus, az adófizetők pénzét zabáló szemfényvesztő
Tisztelt Dr. Barkai László Úr!
Mivel korábban kijelentette, hogy nem hajlandó vitázni a Fidesz jelöltjén kívül senkivel, így megengedem magamnak, hogy ezen a csatornán kritizáljam önt.
Kezdem azzal, hogy a plakátjain függetlennek jelöli meg magát, ami egy hazugság, hiszen ön a DK, MSZP stb. pártok által támogatott jelölt. Takarózhat azzal, hogy nem tagja egyik pártnak sem, de Gyurcsányék pénzén kampányol, nekik tartozik elszámolással, az ő embereiket kell majd elhelyeznie fontos pozíciókban Miskolcon. Ez természetesen ugyanúgy igaz a fideszes ellenfelére és minden pártok által támogatott jelöltre is.
Abban egyetértek önnel, hogy a miskolci választók többsége ellenzéki. Ellenzik mindazt, ami az elmúlt 30 évben történt Miskolcon. Ebben vaskosan beleértem az ön barátait és támogatóit is.
A miskolciaknak tele van a hócipője az ígérgetésekből, az elszalasztott vagy kihasználatlan lehetőségekből. A jobb és baloldali megosztottságból, abból a mérhetetlen szerencsétlenkedésből, amit a pártok egyre alacsonyabb színvonalú helyi képviselői produkáltak, akik leginkább önmaguk meggazdagodásán kívül más eredményt nem voltak képesek felmutatni. Nem feltételezem, hogy Ön rossz szándékú ember, de nézze meg a barátait és a támogatóit! Tisztelet a kivételeknek, de többségük tipikus megélhetési politikus, az adófizetők pénzét zabáló szemfényvesztő. Melyikük rokona, családtagja dolgozik most is az önkormányzatnál? Kik üldögélnek jó pénzért ilyen-olyan bizottságokban?
Indulását Veres Pál visszalépésével indokolja, de pontosan tudja, hogy a miskolci DK volt elsősorban, aki megpuccsolta polgármester urat. A DK-s képviselő Hegedűs Andrea – akinek a helyébe lépett – és csapata, az ön legfőbb támogatója! A nem létező miskolci MSZP-ről ne is beszéljünk. Veres Pál egykori tanítványai azonnal hátat fordítottak neki, amint az egzisztenciájuk veszélybe került. Ennyit az erkölcsről.
A legesélyesebb ellenzéki jelöltnek tartja magát, de súlyosan téved. Megváltozott a széljárás 2024-ben, új szelek fújnak, amik kisöprik majd a szemetet Miskolcon is. Jobb és baloldalon egyaránt.
Orvosi munkájához és szakmai tevékenységéhez további sok sikert kívonok!
#Dohány András
Ui: arrogancia helyett példát vehetne a szintén független Fintor Zsolt -tól, akinek bár kampánya meglehetősen sajátos, de legalább őszinte!