Napi Gáti. Miskolc. Három helyről hallom az elmebeteg, fékevesztett dobolást
Veres polgármester! 🙁
Vasárnap hajnali fél egykor cirka három helyről hallom az elmebeteg, fékevesztett dobolást. Ez a maga stílusa, talán az ózdi speciális rétegkultúrát importálta Miskolcra?
Normális országokban, ahol persze maga egyetlen másodpercig sem lehetne polgármester, hétvégeken még füvet sem szabad nyarni. Nem éjszaka, de napközben sem. Mert a szombat-vasárnap úgynevezett heti pihenőnap. Maga szerint lehet pihenni elképesztő hangerejű dobolások közepette? Zenének nevezhető valamit nem hallani, ez  tam-tam csak az alkohol fogyasztás fokozására alkalmas, azt meg tudjuk, maga mennyire kocsmapárti. DE vajon miért? Ezt akarja az utódaira bízni? Vagy ilyen tanácsokat akar adni az utódjának? Inkább teremtsen rendet maga után, számolja fel azt a kuplerájt, amivé züllesztette a várost.
Egyébként ha félretesszük azokat, akik a belvárosban élnének, ha tudnának a maga ténykedése nélkül, és fókuszálva arra a söpredékre, amelyik a hétvégi éjszakákat alkoholmámorban úszva fejezi be hajnal 4-5 órakor, maga szerint ezek alkalmasak hétfőn munkavégzésre, vagy tanulásra? Aligha.
Szórakozni egyébként képzelje, nappal is lehet sőt csendesebben is lehet, még ha magának ez elképzelhetetlen is. Sajnos már sokszor volt alkalmam meggyőződni, milyen nehéz magával megértetni a legegyszerűbb dolgokat is.