Skip to content

Karácsony Gergely találkozott a lánnyal, aki a bokájára tetováltatta a portréját

Karácsony Gergely találkozott a lánnyal, aki a bokájára tetováltatta a portréját

„Kicsit zavarba jöttem” – Karácsony Gergely találkozott a lánnyal, aki a bokájára tetováltatta a portréját

A főpolgármester azt is elárulta, hogy ő nincs oda annyira a tetoválásokért.

Az egyik budapesti tetováló stúdió recepciósa mostantól Karácsony Gergely arcmását viseli a bokáján a Daddy (Apu) szó kíséretében, a szalon tulajdonosa ugyanis kitalálta, hogy következő projektje Budapest polgármesterének portréja lenne.

“Igazából megittunk egy pár sört, majd kitaláltuk ezt a fantasztikus ötletet, hogy csináljuk meg. Halál komolyan. Azon gondolkoztunk, kit lehetne feltetoválni a politikusok közül, de nyilván egy királyt nem fogunk feltetoválni. De Karácsony Gergő tök jó fej, aranyos, ilyen vicces az egész” – mesélte.

Miután tudomást szerzett a tetoválásról, Karácsony Gergely is ellátogatott a stúdióba, a Blikknek pedig elmondta, mit is érzett, amikor szembesült arcmásával. „Kicsit zavarba jöttem. A lány egyébként nagyon helyes volt, és megígértem neki, hogy mindent megteszek majd, hogy ne kelljen megbánnia azt a tetoválást” – nyilatkozta.

A lány, aki a bőrét adta a projekthez elmondta, nem bánta meg, hogy vállalkozott a feladatra, és ha később mégis így lenne, akkor bármivel el tudja takarni.

A főpolgármester egyébként nem tartja magát tetováláspártinak, és nem szeretné, ha az lenne most a trend, hogy mások az ő portréját tetováltatják magukra. „Épp küzdök a saját gyerekeimmel is, hogy mérsékeljék az ezzel kapcsolatos vágyaikat, úgyhogy remélem, nem lesz ebből divat” – tette hozzá.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Egy hozzászólás

  1. régen minden jobb volt
    2024.06.26. 23:41

    amíg valaki nem villant toca tetkót engem ez nem érdekel

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük