A 26-os: Félfrontális karambol

Súlyos baleset történt a 26-os főúton vasárnap délután: Putnok és Dubicsány között rohant egymásba két autó.

Két személykocsi szenvedett komoly balesetet a 26-os főút 36-37-es kilométere között. Az ózdi hivatásos tűzoltók áramtalanították a félfrontálisan karambolozó autókat. Az esethez mentőhelikopter és több mentőautó is érkezett. A baleset miatt a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, érdemes a Sajóvelezd-Vadna útvonalon kerülni.

Halálos horrorbaleset a 26-os főúton

Négyen kizuhantak autójukból a hatalmas baleset során, egyikükön már nem lehetett segíteni, de több más sérült állapota is kritikus.

Balesetinfo adott elsőként hírt arról, hogy halálos baleset történt a 26-os főúton Dubicsány és Putnok között, nagyjából fél órával azután, hogy az előző baleset műszaki mentése véget ért. Egy Mercedes és egy szlovák rendszámú Audi fél frontálisan ütközött egymással, az Audi háromszor átpördült a tetején, majd a kerekein állt meg.

Ebből az autóból négy személy kizuhant, egyikük már egészen biztosan életét vesztette, másik két utasért mentőhelikopter érkezett. A Mercedesben anya és lánya utazott, ők nem sérültek meg súlyosan. A főút ezen szakaszát hosszú ideig lezárták.