RTL. Az új stúdió neve Baló György Hírstúdió
Erős Antónia és Szellő István élő adásban, a városligeti stúdióban vették át a szót Rábai Balázstól, aki még a korábbi, Nagytétényi úti helyszínről jelentkezett be. Debütált az RTL új hírstúdiója.

Új korszak kezdődött az RTL hírműsorainak történetében, mostantól minden este a belvárosi bázisról jelentkeznek az RTL hírműsorai. Az új stúdió neve Baló György Hírstúdió lesz a jövőben is, az RTL Magyarország és munkatársai így őrzik tovább 2019-ben elhunyt kollégájuk emlékét a városligeti épületben is.

Mint a Media1 is beszámolt róla, az RTL Magyarország hírigazgatósága a napokban vette birtokba az RTL Ligetet, ahonnét ezentúl sugározza az RTL Híradót, az időjárás-jelentést és a hétköznap esténként élőben jelentkező Fókuszt is. Az RTL Ligetben épült stúdió a legkorszerűbb technikai felszereltséggel rendelkezik, a stúdió megjelenése is teljesen megújult:

a közel 200 négyzetméteres stúdió legfőbb újdonsága egy 10 méter szélességű hajlított LED-fal, ami minden eddiginél látványosabb vizuális megoldásokat tesz lehetővé.