Skip to content

Bojár Gábor 5-6 millióval támogatta a Tisza Pártot

Bojár Gábor 5-6 millióval támogatta a Tisza Pártot

Magyar Péter az RTL-nek: Bojár Gábor 5-6 millióval támogatta a Tisza Pártot

A 2026-os országgyűlési választásokra Magyar Péter szerint több milliárd forintra lesz szükség, a pénzt pedig nem külföldi támogatóktól, hanem közösségi finanszírozásból akarják előteremteni. Magyar kiemelte, nem Bojár a párt legnagyobb támogatója.

Öt-hatmillió forinttal támogatta a Tisza Pártot Bojár Gábor – ezt Magyar Péter mondta az RTL Híradónak. A párt alelnöke – Bojár szerint – nem örült annak, hogy nyilvánosságra került a támogató kiléte. Magyar szerint egyébként nem a Graphisoft alapítója a legnagyobb támogatójuk, vannak más vállalkozók is, akik támogatják a pártot, emellett több mint 15 ezer ember váltotta ki az úgynevezett rendszerváltó kártyát, és 20-25 ezer honfitársunk nyújtott kisebb-nagyobb támogatásokat – állította Magyar az RTL-nek. Arról, hogy Magyar Péter miként kérte meg Bojárt a támogatásra, a hvg.hu itt írt bővebben.

Bojár Gábor arról beszélt az RTL-nek, hogy még áprilisban kereste meg Magyar Péter, ő pedig hazafias kötelességének tartotta támogatni a Fidesz leváltására esélyes legerősebb formációt.

Magyar Péter most szombatra gyűlést szervez, ahol a pártépítésről, a programalkotásról és a következő országgyűlési választásra való felkészülés teendőiről tájékoztatja majd a párt szimpatizánsait. A rendezvényen arról is beszélnek majd, hogy milyen anyago források szükségesek a párt sikeres szerepléséhez a 2026-os országgyűlési választásokon. Magyar Péter úgy számol, hogy ez milliárdos tétel lesz, a pénzt nem külföldi támogatóktól, hanem közösségi finanszírozásból akarják előteremteni. A költéseikről pedig ezután is a párt honlapján számolnak majd be.

* * *Lakástámogatás meglévő és vállalt gyermekek után

A lakástámogatási rendszer egyik legfontosabb eleme a Családi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK). Az igénylők lakáscéljuk megvalósításához 600 ezer és 10 millió forint közötti összeget kaphatnak meglévő és vállalt gyermekük után. A Bankmonitor CSOK kalkulátorával a támogatási jogosultság könnyen ellenőrizhető, de azt is meg lehet tudni, hogy igényelhető-e a támogatáshoz kapcsolódó kedvezményes CSOK-hitel.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Egy hozzászólás

  1. Névtelen
    2024.07.04. 07:54

    Naponta vagy havonta?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük