Gadnai cigányok.  Háromhavonta kapnak élelmiszercsomagot parlamentből?

Háromhavonta kapnak élelmiszercsomagot parlamentből, állítják a gadnaiak, és mivel ezt nekik senki más nem ígérte meg, a június 9-i európai parlamenti választásokon aki elment szavazni, azok közül mindenki a Fidesz-KDNP koalíciójára szavazott.

Rekorder településekből nincs hiány Magyarországon, és talán meglepő sokaknak, talán nem, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is volt két olyan falu, ahol mindenki a kormánypárti erőkre tette le voksát

A Népszava most ellátogatott Gadnára, hiszen kíváncsiak voltak arra a falura, ahol 89-en is a Fideszre szavaztak. A lap újságírója előbb bemutatja a települést, milyen körülmények között élnek az emberek, és megjegyzi, se bolt, se kocsma, se iskola, se posta nem működik, még a buszjáratok sem túl gyakoriak.

Ha azonban ennyire szegény a falu és lakosai, joggal vetődik fel a kérdés: az érvényes szavazatot leadók közül miért voksolt mindenki a Fideszre?

A portál megjegyzi, a faluban élők sem háborút, sem migránsokat nem szeretnének, Márki-Zay Péter nevét összekeverték Magyar Péterével, és még a Tisza, mint párt sem jutott egyből az eszükbe.

Lakatos Dezső polgármester is csont nélkül nyert, miután nem volt kihívója. Elmondta, a Parlamentből érkező élelmiszercsomagot a lakók minden bizonnyal összekeverik azokkal, amelyeket a polgármesteri hivataltól vagy civil szervezetektől kapnak. A térség országgyűlési képviselője, Demeter Zoltán is el szokott látogatni hozzájuk, ami más politikusról egyáltalán nem mondható el.