Varga Judit új párjának asztalos cége 77 milliós (!) megbízást nyert
 
Annyi a botrány, hogy észre sem vettük: az Állami Számvevőszék elnökének (!), Varga Judit új párjának asztalos cége 77 milliós (!) megbízást nyert egy messziről bűzlő „közbeszerzésen”. Windisch László cégét verseny nélkül, egyetlen érvényes ajánlatból „kiválasztva” bízták meg a geszti kastély inaslakának belsőépítészeti munkáira. Ez erkölcsileg mindenképp elfogadhatatlan, de ha így van, jogilag is összeférhetetlen. Az ügyet feltáró Magyar Narancsnak azzal védekezett a cég, hogy állítólag az asztalos mester és főszámvevő az utolsó pillanatban kiugrott a cégből, de ennek a nyilvános cégadatbázisban nincsen nyoma (vagy hazudtak, vagy elfelejtették bejelenteni hivatalosan).
A sok botrány és a propaganda által keltett zajban az ügy elsikkadt, de arról azért olvashattunk, hogy Windisch Varga Judit új párja, és hogy a közelmúltban közös asztalos céget is alapítottak. Nos, ha így fogják lefaragni az állami milliókat, akkor nagyon sikeres, gazdag mesterember lesz a korábbi igazságügyi miniszterből.
Részletek a Magyar Narancs cikkében (amibe demokráciában már belebukott volna Windisch, nálunk pedig észre sem vesszük a sok botrány között): https://magyarnarancs.hu/belpol/letakaritott-palya-268324