Skip to content

Órákra felejtette az autójában egy állatorvosnő két kutyáját

Órákra felejtette az autójában egy állatorvosnő két kutyáját, majdnem végzett velük a hőség

Azzal védekezett, hogy a macskája elvonta a figyelmét.

Egy hőségben, a napon felmelegedett autóhoz riasztották az angyalföldi rendőröket, mert a járgányban két kutyát felejtett annak tulajdonosa. Őket végül az RTL Híradójának beszámolója szerint úgy mentették meg, hogy betörték az autó ablakait, mivel a tulajt nem tudták elérni.

Az autó, valamint az állatok gazdájáról kiderült, hogy állatorvos, ő azt mondta a rendőröknek, hogy csupán pár percre szaladt fel a lakásába, de macskája egy fél órára elvonta a figyelmét. A nő ellen állatkínzás miatt indult eljárás.

A rendőrség ismét arra hívta fel a figyelmet, hogy a hőségben egy percre sem szabad olyan helyen hagyni az állatokat, ahol azok hőgutát kaphatnak. A kutyák ráadásul kizárólag a nyelvükön és a talpukon tudnak izzadni, testhőjük nagyon gyorsan megugrik, ez pedig könnyen végezhet is velük.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Egy hozzászólás

  1. Névtelen
    2024.07.15. 20:52

    Helyesen: állat orvos…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük