Szunyogh László főépítész is elgondolkodott ezen kicsit hosszabban is

Mi lesz a sorsa a hatalmas Casco-feliratnak Miskolcon? Nem is olyan régen Szunyogh László főépítész is elgondolkodott ezen kicsit hosszabban is. Most azonban szembejött vele egy szolnoki blog, ahol az egekig magasztalták az egykor Szolnokon is megtalálható, ám azóta rég eltűnt reklámfeliratot.

Erről Szunyogh számolt be saját közösségi médiás felületén. “Idézet a Szolnok-blog bejegyzéséből (2023-ból):
“Amióta az Utánam, srácok! című film főcímének sokadik megnézésekor bevillant, hogy nemcsak Szolnokon volt forgókerekes Casco-fényreklám, kerestem a miskolci szerkezet nyomait. Egykor és ma is Miskolcon élőktől megszállottként kérdezgettem, emlékeznek-e az ottani Casco-reklámra, tudják-e, hol volt vagy van.

És hát nem nagyon tudtak útba igazítani: mindenkinek rémlett valami, de úgy tűnt, Miskolcon nem volt olyan fontos az az eszköz, mint Szolnokon. Már teljesen feladtam, sőt, szinte el is felejtettem, amikor a miskolci sétálóutca végéről megláttam. (…)
Bár sötétben nem láttam, de lentről úgy tűnt, jó ideje nem világít már az a reklámeszköz, talán csak azért van a helyén, mert már senkié vagy senkinek se kell, és nincs, aki kifizesse a lebontását.
Mit nem adnék érte, ha valami csoda folytán Szolnokra kerülne, és mint ipari emlék újra bevilágítaná a Kossuth és a Hubay utca között álló ház tetejéről a Kossuth teret.”

(az idézet forrása: http://www.blogszolnok.hu/vendegoldal_miskolci_nap“)