Skip to content

„Főnek” a beteg gyerekek a Szent László kórház steril szobáiban

„Főnek” a beteg gyerekek a Szent László kórház steril szobáiban

RTL: „32 fokban főnek” a beteg gyerekek a Szent László kórház steril szobáiban

 

Nem egyszerű a lábadozás a Szent László Kórház transzplantációs osztályán fekvő gyerekeknek: elromlott a klíma és 32 fok van a steril szobákban.

Elromlott a klíma a Szent László Kórház transzplantációs osztályán, az úgynevezett steril szobákban – jelentette az RTL Híradó. A Híradónak egy néző számolt erről, akinek a kislányát jelenleg is ott kezelik.

Az aggódó szülő szerint a 2× méteres boxokban 32 Celsius-fokban „főnek a beteg gyerekek”.

A kórház azt állítja, hogy a klíma csak kedden romlott el, és már dolgoznak javításán, tesztelik az új rendszert, és hamarosan végeznek.

Hasonló problémákkal más kórházak is küzdenek: a tatabányai Szent Borbála Kórház sürgősségi osztályán például csak egy darab ventilátor működik, és lapunk is beszámolt arról, hogy egyetlen műtőt sem lehet használni az Uzsoki utcai kórházban, illetve hogy a János Kórház műtőjében 31 fok volt.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



92 Comments

  1. Névtelen
    2024.07.18. 07:36

    Leállt az érsebészet Veszprémben, súlyos árat fizethetnek a betegek
    Szinte teljes júliusra bezárták az érsebészetet a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházban, a betegeket sürgős esetben Győrbe vagy Székesfehérvárra kell vinni. Kunetz Zsombor egészségügyi elemző szerint akár a beteg élete vagy végtagja is múlhat azon a pluszidőn, amíg ellátáshoz jut.
    „Semmilyen ár nem elég drága szeretett Viktorunkért alavjú!”
    Rokkantkocsis Békemenetesek Veszprémi Alapszervezete

    • Névtelen
      2024.07.18. 20:26

      SZOCI ÖRÖKSÉG, hospinvestes

      1
      1
      • Névtelen
        2024.07.18. 22:41

        Jaja! Van pofád 14 év kétharmad, Euro ezermilliárdok elköltése után is „szoci örökségre” hivatkozni? Az elmúlt 100 év gazdaságilag legjobb 10 éve után annyi pénz nincs, hogy egy rohadt, működőképes klímát tegyenek legalább az intenzív osztályokra???

        1
        1
        • Névtelen
          2024.07.19. 08:26

          adjam a klíma szerviz telefonszámát ügyintéző?

          Minek hazudsz?

          1
          2
          • Névtelen
            2024.07.19. 09:30

            ezt egy cigány meg meri kérdezni?

            2
            1
          • Névtelen
            2024.07.20. 14:01

            „A Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság év eleje óta 81 kórház üzemeltetési feladatait látja el, és a feladatátvételt követően átfogó programot indított a hűtési rendszerek javítására mintegy 20 intézményben.
            Mint ismert, az elmúlt napokban több kórház klímája is elromlott, egyszerre hibásodtak meg például az Uzsoki utcai és a Szent János kórház klímaberendezései is. Előbbi intézményben valamennyi műtőben szüneteltették a műtéteket, míg a Szent János kórházban csak a traumatológián nem végezték el a beütemezett operációkat.”

        • Névtelen
          2024.07.19. 08:30

          Sajtószabadság van. A F.O.S. vezényszóra működik.

          „Hőségben fekszenek a gyerekek a Szent László Kórház …

          24.hu
          https://24.hu › belfold › 2024/07/17 › hoseg-elromlott-…
          2 nappal ezelőtt — Elromlott a klíma az immunhiányos betegek kezelésére szolgáló steril szobákban a Szent László Kórház transzplantációs osztályán, …

          Elromlott a klíma a Szent László Kórházban: 32 fokban …

          Pénzcentrum
          https://www.penzcentrum.hu › egeszseg › elromlott-a-k…
          23 órával ezelőtt — A Szent László Kórház egyik steril szobájában kezelik azt az immunhiányos kisgyereket, a 2×2 méteres steril boxban a klímák „napok óta nem …

          32 fokban fekszenek a gyerekek a Szent László Kórház …

          168.hu
          https://168.hu › itthon › szent-laszlo-korhaz-steril-szoba…
          22 órával ezelőtt — A Szent László Kórház transzplantációs osztályán nem működik a klíma, a steril szobákban több mint 30 fokban fekszenek a gyerekek.

          Elromlott a klíma a Szent László Kórház transzplantációs …

          Vác.hu
          https://www.vac.hu › Hírek
          23 órával ezelőtt — A Szent László Kórház egyik steril szobájában kezelik azt az immunhiányos kisgyereket, akinek édesapja azzal kereste meg az RTL Híradót, …

          Elromlott a klíma, 32 Celsius-fokos steril boxokban …

          Népszava
          https://nepszava.hu › 3243426_elromlott-a-klima-32-ce…
          1 nappal ezelőtt — Az édesapa gyermekét a Szent László Kórház egyik steril szobájában, az intézmény csontvelő transzplantációs osztályán kezelik, négy másik …

          Elromlott a klíma a Szent László Kórház transzplantációs …

          Klubrádió
          https://www.klubradio.hu › hirek › elromlott-a-klima-a-…
          Elromlott a klíma a Szent László Kórház transzplantációs osztályán, az úgynevezett steril szobákban. Erről az RTL Híradó egyik nézője sz.

          32 fokban „főnek” a beteg gyerekek a Szent László Kórház …

          nlc – Neked. Veled. Érted.
          https://nlc.hu › eletmod › 32-fokban-fonek-a-beteg-gye…
          1 nappal ezelőtt — 32 fokban „főnek” a beteg gyerekek a Szent László Kórház transzplantációs osztályán, mert elromlott a klíma. Hasonló problémákkal más kórházak …”

        • Névtelen
          2024.07.19. 08:33

          Te vagy az, Zsombor? Ismerünk már.

          „Kunetz Zsombor: „Mintha a KGB alszervezete lenne az új egészségügyi főosztály””

          • Névtelen
            2024.07.19. 09:46

            akár szargyártó külügyminisztériuma

            2
            1
        • Névtelen
          2024.07.19. 08:34

          2010-ben mennyi sz@rhegyet is hagytatok hátra? Lapátoljuk.

          1
          2
          • Névtelen
            2024.07.19. 09:29

            sorold, cseléd!

            3
            1
          • Névtelen
            2024.07.19. 10:09

            Aha! Másra hagyta a sz-rt!
            „Gyurcsány: „nem akarunk Párizst” „Magyarország megértést kér az Európai Bizottságtól, mert bár tudja, hogy a fejlettebbé válása és igazságosabbá tétele érdekében szükséges változtatások terhelik a költségvetést, de „nem akarunk Párizst, nem akarunk éhséglázadást, nem akarunk fejletlenségben hagyott régiókat” – mondta Gyurcsány Ferenc, Jose Manuel Barrosóval, az Európai Bizottság elnökével folytatott megbeszélése után. A magyar költségvetés kapcsán rögzítette: az államszerkezet, az egészségügyi rendszer és a közoktatás igazságosabbá tétele érdekében szükséges változtatások Magyarországon nem történhetnek meg diktátumokkal, úgy, hogy a szükséges változtatásokba n nem ért egyet az ország egésze, azokat a politikai elit kikényszeríti.”

  2. dögöjjé megfele de gyorsan ám!
    2024.07.18. 07:36

    https://uploads.disquscdn.com/images/fc79e2a2b7e8eb06176fad261f30084809af64681f7cf403be72d1e36058f125.gif?w=800&h

  3. Névtelen
    2024.07.18. 08:53

    +10% szavazat a fideSS-nek. Izzadj, birkahad!
    Na jó, ha meghal az a gyerek még +15%
    Semmi se számít már a visszafordíthatatlan tömeges elmebajnál

    • Névtelen
      2024.07.18. 20:31

      ” Nem csak Katar tud vesztegetési pénzeket fizetni. Ideológiai alapnak ott van Ukrajna támogatása, a kockázat kicsi, még az se ül börtönben, aki tisztán lebukott.” háát.. nagyon nem lepődtem meg! korrupt az egész banda ,innen egyenes út vezet Európa további leépüléséhez!”

    • Névtelen
      2024.07.18. 20:39

      Csitt van. Dobrev ajándékozott 20 db maszkot, Lölö meg csak ” magánadományai értéke 2021-ben meghaladta az 1,422 milliárd forintot, az előző 4 évivel együtt pedig elérte az 5,1 milliárd forintot.”

      „Természetesen tisztában vagyok az engem ért támadások valódi céljával
      – Egy óriási vállalatcsoportot működtetünk, csaknem harmincezer alkalmazottal a gazdaság szinte minden szegmensében, vagyis a magánszférában mi vagyunk a legnagyobb foglalkoztatók – hangsúlyozta az Indexnek adott interjúban Mészáros Lőrinc annak kapcsán, hogy A 100 leggazdagabb magyar listájának az élére került. Az üzletember elmondta, hogy aki egy kicsit is járatos az üzleti életben, az tudja, ezek vagyonbecslések, nem készpénzállományról van szó. Megjegyezte: a cégei valódi értékét pedig nem elsősorban pénzben, hanem értékteremtő képességben méri.

      Mészáros Lőrinc arról is beszélt az Indexnek, hogy a személyét ért támadások mögött azt látja, sokaknak nem tetszik az elkötelezett jobboldali kiállása, és a baloldal a Mészáros Csoporton és más jobboldalhoz kötődő gazdasági szereplőkön keresztül támadja a kormányt.

      Arra a kérdésre, hogy miért vélekednek egyesek negatívan a cégbirodalmáról, Mészáros Lőrinc elmondta: Magyarországon vannak politikai erők, amelyek a multinacionális tőke érdekeinek érvényesítésében érdekeltek, a balliberális kormányok idején pedig a külföldi tulajdonban lévő vállalatokat „hozták helyzetbe”. Ebből a helyzetből kellett felállni 2010-től, felvenni a versenyt a külföldi cégekkel.

      A kritikák kapcsán Mészáros Lőrinc kiemelte, hogy a jellemzően nyílt közbeszerzési eljárásokon elnyert pénzekre fogják rá a baloldali megmondóemberek, hogy ez közpénz felhasználásából származik, azonban a hivatalos statisztikák azt mutatják, hogy tavaly a cégcsoport részesedése hazai építőiparban felhasznált források tekintetében alig hét százalék volt.

      – Erre még kis túlzással sem lehet azt mondani, hogy Mészáros mindent visz – hangsúlyozta.”

  4. idézet
    2024.07.18. 08:57

    a katonáknak kéne legyezniük, kézi működtetésű, madzagot húzogatva, plafonra szerelt óriási legyezővel–mint anno dél-kelet ázsiai japán megszállás alatt

  5. idézet
    2024.07.18. 09:01

    Ez a konkrét klimakérdés hosszú évek óta visszatérő megoldandó ügy volna és elfogadható mértèkben meg is lehetne oldani országos szinten is 50-70 mrd forintból. De erre nincs pènz, a penz ahhoz kell pld hogy a magyar kormány 400 mrd forint hitelt
    tudjon adni a köztörvényes bűnöző Gruevszki országának amelyet a NER cégek lopnak el a jól bevált balkáni recept szerint.
    az agyában fejlődő szartól feldagadt gyilkos kokeró szándékosan hagyja magára az egészségügyet , hulljon a magyar!

    • Névtelen
      2024.07.18. 20:45

      12 évig volt a cuclib kormányon. Mindenütt van ventilátor .

      de savanya a szőlő elvtársaidnak, mi?

      „És irigykednek, mert KONCOT sem kapnak a globalista oligarcháktól, hiszen nem tudták átjátszani azoknak a magyar tulajdont.”

      1
      1
      • Névtelen
        2024.07.18. 21:05

        18 év fidess kormány ebből 14 év teljhatalom, vészhelyzeti rendeleti kormányzás
        a faszom nem kéne?
        a dagadtat csak egy dolog hátráltatta, hogy rendbe tegye az egészségügyet
        a komplexusaiból adódó feneketlen zsigeri gyűlölete és bosszúvágya a magyarok iránt

        • Névtelen
          2024.07.18. 21:14

          Basszus! 1953-tól tűrted el Gerő elvtárs ideiglenes hálapénz rendelkezését?
          Nyugatnak képeztetek orvosokat, most meg jössz itt az orvoshiánnyal?

          Jelenlegi hely
          Címlap » Fórumok » Jövedelmi adatok szektoronként » Orvosok bértáblája 2023-ban

          mennyi volt 2010-ben? 😡😡😡 Na, húzzál szépen el!

          • Névtelen
            2024.07.19. 09:35

            akkor kerülj be aztán nézegesd a bértáblát amíg meg nem döglesz, hülye majomfejű

          • Névtelen
            2024.07.19. 10:07

            csak Ön után!

          • Névtelen
            2024.07.19. 10:47

            te ugye valójában gyengeelméjűnek számítasz? már eleve ez az alap nálad.
            1953-ban még nem is éltem. orvosokat meg aztán végképp nem képeztem 😀
            te most már azt sem tudod miről ugatsz? lényeg hogy ugassál, ez már a veszettség jele, hívd gyorsan gyorsan a 112-t amíg nem lesz az állapotod visszafordíthatatlan.

          • Névtelen
            2024.07.19. 12:30

            Ne sírjál már. Majd felhozza Karácsony Gergely a 3-as metró klímáját a Szent Lászlóba, a javítás gyors megrendelése helyett

  6. idézet
    2024.07.18. 13:59

    mondani sem kell, hogy akiket ez leginkább sújt, hátráltat, akik a legjobban szenvednek ettől, azok szavaztak legnagyobb arányban azokra, akik miatt ez van. Nem is tudok sajnálni senkit közülük. Sőt belegondolni is elképesztő, hogy ezek az emberek, akik a leghangosabb fidesz rajongók és Orbán imádók, azoknak megszűnt minden, ami európai modern emberekké tehetné őket. Megszűnt az infrastruktúra, nincs közlekedés, nincs út, nincs rend és rendőr, nincs kórház és mentő, nincs iskola és tanár, nincs munka és nincs tájékoztatás, nincs a boltban választék, és nincs az életükben választás. Nyomorult rabszolgák, kiszolgáltatott szerencsétlen barmok milliói ezek az emberek, akik minden egyes nap tapsolnak a saját nyomoruknak, az elszegényedésnek, a többszáz éves lemaradásnak, a teljesen sokkoló életszínvonaluknak, a tehetetlenségüknek, a korlátoltságuknak.

  7. Névtelen
    2024.07.18. 14:14

    OlajosSanyibácsi megcsinálta.
    Kirúgott több kórház gazdasági vezetőjét alkalmatlanságra hivatkozva a nagy deficit miatt.
    Érted? A TB- amit befizetsz nem oda ment, hanem ellopták, erre kirúgta. Pontos infóim nincsenek, lehet valóban volt inkompetens személy a posztra.
    Csakhogy OlajosSanyibácsi mint a közgazdaságtudomány tiszteletbeli citrom díjas közgazdasági professzora és veterán wartburg sofőr, ezt honnan mérte föl?
    Na most akik odakerültek a helyére, szerinted ha klozetpapírra nem lehet rendelést leadni, majd pont klímával, meg mobilklímával kilicselnek Sanyibácsinál? Dehogy mernek…
    Itten Kussvan.
    M?ajd fentről megmondák mi a jó.
    Majd egy kis buherálással, a raktárban tárolt világbukó üzletes lélegeztetőgép ingyensekell senkinek, na az legalább levegőt nem tud befújni?
    Elé tesznek fagyasztóban tárolt vizespalackokat.
    A jó édes kurva anyátok.

    • Névtelen
      2024.07.18. 20:49

      Ácsi! Hogy is mondta Ájem Mónika elvtársnő?
      „Utolsó gondolat: napirenden van a területfejlesztési törvény módosítása. Higgyétek el, hogy tudjuk a dolgunkat. Én olyan javaslatot fogok a frakciókkal való egyeztetés után a kormány elé terjeszteni, ami a kormánypárti politikusoknak és a szocialista politikusoknak erős lehetőséget és mandátumot ad a regionális területfejlesztési tanácsban. Bízzatok bennem, tisztességes javaslatot teszünk le az asztalra és fogunk erről egyeztetni frakció-keretben is, ha kell, választmány-keretben is. Gábor, fölajánlom, hogy a választmány-keretben is tudunk erről egyeztetni, és olyan módosítás lesz, ami áthúzza azt az újságokban, címlapon megjelent állítást, meg a Hír TV-ben meg nem tudom hol kampányolnak ezzel, hogy majd innentől megnézhetjük magunkat, mert a Fidesz fogja osztani a pénzt. Nem így döntöttek Magyarországon a választók, és nem így döntött az Országgyűlésben a Fidesz. Ha kétharmaddal megszavazta volna a regionális választott önkormányzatot, ma más helyzet lenne. Mit mondtam, elrontottam valamit? Szóval nem szavazták meg a választott regionális önkormányzatot, állami felelősségben hagyták továbbra is ezt! Ezért nekünk ehhez kell alakítani az intézményrendszert. Örülök, hogy értjük egymást! Köszönöm.”

  8. idézet
    2024.07.18. 14:15

    De még az se lenne segítség, ha a szülők fizetnék ki a javítást, hogy a beteg – akár életükért küzdő – gyermekeknek könnyebb legyen elviselni a forróságot, nem tehetik meg, hisz az alvilág és a Belügyminisztériumért és Egészségügyért felelős miniszter Pintér Sándor, nem nézi jó szemmel az ilyen megoldást. Így minden marad a régiben. A gyerekek meg szépen tovább szenvednek, meghalnak…

    Jóvanezígy.

    • Névtelen
      2024.07.18. 20:51

      Hergeljél még!
      Kicsit unalmas ez 1905-től, bolsikám!

  9. idézet
    2024.07.18. 14:16

    Ha valami felbassza az agyamat az az ilyen.
    Mert eszembe jut hogy közben a geci és strómanjai, a családja, meg az egész tetves sleppje még nem rákosodott el a picsába!

    • Névtelen
      2024.07.18. 21:16

      sárga bolsi irigység

      Nem jött be kommunizmus?

      • Névtelen
        2024.07.19. 09:37

        csak orsóséknak

        • Névtelen
          2024.07.19. 10:11

          irigyled, mi?

          volt kétharmadotok, mi lett vele?

          ja, privatizéltetek ezerrel

          • Névtelen
            2024.07.19. 12:31

            nem irigylem.
            ha megdöglik, nem viheti magával, de még a fattyai sem, rábaszott a mocskos cigány de ezt tudja jól, a pokol meg várja.
            ráadásul még szép nagy szarhegy is lesz a sírján
            honnan szerezte a lopott vagyonát?
            erről ugass kérlek valamit!

          • Névtelen
            2024.07.20. 13:50

            Neki lesz szobra Európa városaiban, neked nem. Mehetsz majd hugyozni.

          • Névtelen
            2024.07.20. 13:54

            Hát az RTL-től. 😂🤣😀😁 Itt van e:

            „01:00 óra
            Orbán Viktor és veje az éj leple alatt az államkincstár pincéjébe falbontás módszerével behatolnak, majd találomra felkapnak egy tele zsák pénzt mellyel hazáig szaladnak.
            03:00 óra
            Amikor mindenki az igazak álmát alussza, megállt egy fekete terepjáró Felcsút egyik kivilágítatlan háza előtt. Nyílik a kiskapu és a bokrok sötét árnyékában, ahova se a hold, se a köztéri lámpa nem világít be, Orbán Viktor a telezsák pénzt átadja Mészárosnak. ifj Lőrincz a garázsból távcsöves puskával fedezi az átadást.
            – Most loptam ki az államkasszából! – nyalja végig ide-oda a száját a miniszterelnök
            – Jól van legjobb barátom, világi cimborám, vértestvérem, Viktorkám – mondja Mészáros, melyet kitudja miért mond, mivel idén most látja először a kertkapuban ácsorgó miniszterelnököt.
            – Szaladj bűntársam, loholj tettestársam, rejtsd el jól a zsákmányt, hogy az uniós tisztségviselők kutyái se tudják kiszagolni hova lett. És ne feledd „Lyukas lufiba nem érdemes belefingani” – mondja útravalóul a dakota bölcseletet Orbán, majd lapos kúszásban vissza lopakodik a házba.
            És így is lett…
            04:00 óra
            Mészáros fekete símaszkban, a vállán a tele zsák lopott pénzzel szalad a sötét erdőben, majd amikor úgy gondolja, hogy megtalálta a megfelelő fát elássa a tövében a zsákmányt. Elégedetten dörzsöli a markát, hogy most aztán jól meglopták az Európi Uniót de legfőképpen a magyarokat!
            Történet vége.
            ————————-
            Milyen pszichés állapotban lehetnek azok, akik a fenti történetet vallási fanatizmussal, illetve marxista hevülettel mélyen hiszik! Mennyi RTL-t kell ehhez nézni?”

          • Névtelen
            2024.07.20. 16:18

            neki már van szobra nálunk is, minden reggel megcsodálom ahogy eltűnik a budiban

          • Névtelen
            2024.07.20. 17:51

            egyéni szoc. problémád

  10. Névtelen
    2024.07.18. 14:18

    Mondanám, hogy mimagyarok állatok vagyunk, de legtöbb állat gondoskodik az utódjáról.

    • Névtelen
      2024.07.18. 21:24

      Szabadrablások ,az ország gatyáig kifosztása

      1./ 1919 , bolsik
      2./ 1945-55, fasiszták + bolsik (államosítás)
      3./ 1985-1990 , bolsik ( anti-államosítás)
      4./ 2005-2010, bolsik ( El Qro )

      A fidesz csak turkálgat a romokon, hogy valamit építsen.

      • Névtelen
        2024.07.18. 22:47

        „A fidesz csak turkálgat a romokon, hogy valamit építsen.”
        Jaja! Mi meg most jöttünk le a falvédőről…

      • Névtelen
        2024.07.19. 06:09

        épít de csak a setrésfejűnek, mint a lomis cigányok legalább a kiccsaládnak meglegyen a mindennapi betevő
        nehogy a magyarnak jusson valami

        • Névtelen
          2024.07.19. 08:38

          Ti miért nem loptatok ennyire, elvtárs?

          Már nem itt tartanánk.

          • Névtelen
            2024.07.19. 09:24

            mert az a ti szokásotok, cigányok

          • Névtelen
            2024.07.19. 10:14

            akkor 1982-ben azért adtátok el az országot az IMF-nek, Fekete elvtárs?

            vele még Sólyom sem fogott kezet.

          • Névtelen
            2024.07.20. 09:55

            Magyarország utolsó IMF hitel felvevője : Orbán Vktor.

          • Névtelen
            2024.07.20. 13:59

            Az elcsapott xxxxx nyilatkozatán még az IMF -nél is felröhögtek

          • Névtelen
            2024.07.20. 15:37

            Pereljétek be megafonos…

          • Névtelen
            2024.07.20. 17:49

            annyit már nem ér meg

            IMF hitel részletek felhasználásáról beszélt

          • Névtelen
            2024.07.20. 18:27

            Akkor addig is:
            „Magyarország utolsó IMF hitel felvevője : Orbán Vktor.”

          • Névtelen
            2024.07.20. 22:22

            Ez csak úgy lehet, hogy mind 7 IMF hitelt (1982-től) Te fizetted vissza.

          • Névtelen
            2024.07.21. 08:44

            Ahogy a viktorka által felvett IMF rubel ,euró, zöld panda hiteleket is.

  11. Lajos
    2024.07.18. 18:48

    Hogy az Isten se bocsásson meg ezeknek, a slepp milliárdokat lop el és gyerekek, felnőttek életével játszanak. Undorító, embertelen, gusztustalan senkiházi jacht-os pöffeszkedő f@szok.

    5
    1
    • Névtelen
      2024.07.20. 14:20

      mi a baj?
      nem ti loptok?
      akkor demokrácia sincs

      1
      3
      • Névtelen
        2024.07.20. 16:02

        szóval elismered

        3
        1
        • Névtelen
          2024.07.20. 18:02

          lopás = beruházás
          fehér = fekete
          imf-hitel = munkabér, nyugdíj forrás
          köztársaság = KISZtársaság
          demokrácia = ochlokrácia
          stb

          Nagy Bolsevik Szótár. Szikra Nyomda 1950. .

          1
          2
          • Névtelen
            2024.07.20. 18:30

            Bolsevik kérdésben orbán győzővel és fattyaival egyeztess…

          • Névtelen
            2024.07.20. 22:16

            Győző nem internacionalista/globalista. Te viszont….

          • Névtelen
            2024.07.20. 22:25

            Jó reggelt!

            1990-től a kapitalizmusra szavaztál, szocialista létedre.
            Miért nem szocializmust akarsz, álszent?

          • Névtelen
            2024.07.21. 08:43

            Fajtáddal egyeztess: Kövér László :”…Az egyik legfontosabb probléma velünk az, hogy állítólag szocialista-, sőt kommunistaellenesek vagyunk. Ez nem igaz. „

  12. Névtelen
    2024.07.18. 20:25

    Akkor énekeljétek el az Internacionálét

    „Védelmező nincsen felettünk,
    se isten nem véd, sem király:
    A közjó alkotói lettünk
    hát vesszen el, ki ellenáll!
    Pusztuljon ez a rablóbanda,
    a rabságból elég nekünk.
    A lángot szítsuk, rajta, rajta!
    A vas meleg, hát ráverünk.
    Ez a harc lesz a végső,
    csak összefogni hát!
    és nemzetközivé lesz
    holnapra a világ!
    A gazdagoknak kedve-kénye
    erőnkből szívja ki a vért,
    csaló az államok törvénye,
    mert minden bajt szegényre mért.
    Kíndolás most a munka bére,
    de már ebből elég, elég!
    Szerszámot hát az úri kézbe
    s ide a jognak a felét!
    Ez a harc lesz a végső,
    csak összefogni hát!
    és nemzetközivé lesz
    holnapra a világ!
    Mi milliók, mi munka népe,
    mi alkotunk a földtéken,
    mienk lesz még pompája, fénye
    s a munka nem lehet szegény.
    A tőke még a húsunk marja,
    de már a gyáva had remeg …”

    1
    2
    • Névtelen
      2024.07.18. 21:31

      gavarit moszkva

      4
      1
      • Névtelen
        2024.07.20. 14:13

        eladtak Szuezért?

        • Névtelen
          2024.07.20. 16:04

          téged nem adtak el.
          te önként vagy hazaáruló

          2
          1
          • Névtelen
            2024.07.20. 18:05

            Bruxelles és Moszkva szemében egyszerre 😁😂🤣😀

          • Névtelen
            2024.07.20. 18:47

            lényeg hogy az vagy
            egy eltaposnivaló féreg

            2
            1
  13. idézet barmoknak
    2024.07.18. 21:34

    „Mondani sem kell, hogy akiket ez leginkább sújt, hátráltat, akik a legjobban szenvednek ettől, azok szavaztak legnagyobb arányban azokra, akik miatt ez van. Nem is tudok sajnálni senkit közülük. Sőt belegondolni is elképesztő, hogy ezek az emberek, akik a leghangosabb fidesz rajongók és Orbán imádók, azoknak megszűnt minden, ami európai modern emberekké tehetné őket. Megszűnt az infrastruktúra, nincs közlekedés, nincs út, nincs rend és rendőr, nincs kórház és mentő, nincs iskola és tanár, nincs munka és nincs tájékoztatás, nincs a boltban választék, és nincs az életükben választás. Nyomorult rabszolgák, kiszolgáltatott szerencsétlen barmok milliói ezek az emberek, akik minden egyes nap tapsolnak a saját nyomoruknak, az elszegényedésnek, a többszáz éves lemaradásnak, a teljesen sokkoló életszínvonaluknak, a tehetetlenségüknek, a korlátoltságuknak.”

    • Névtelen
      2024.07.20. 14:16

      KI NEM SZ@RJA VAJÁKOS BIRI NÉNÉT?

      Vajákos Biri néne · Profile

      Disqus
      https://disqus.com › Vajakosbiri
      Nyomorult rabszolgák, kiszolgáltatott szerencsétlen barmok milliói ezek az emberek, akik minden egyes

      1
      2
      • Névtelen
        2024.07.20. 15:58

        pszt!

      • Névtelen
        2024.07.20. 16:15

        Hja, Biri néne nevén nevezi a dolgokat, mindig betalál, az egyfogúak örjöngenek mint a veszett birkák, akiknek egy pillanatra felnyílik a szemük, de a veszettségük erősebbnek bizonyul:D

        • Névtelen
          2024.07.20. 18:18

          Lelőtték a politikust, aki szerint nem ukrán, aki oroszul beszél
          Lelőttek egy, az ukrán nyelv védelméért való küzdelméről ismert korábbi parlamenti képviselőt a nyugat-ukrajnai Lviv városában. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök elítélte a merényletet.

      • Névtelen
        2024.07.20. 21:06

        Az egy megkeseredett liberálkommunista 1bit-es buzi, ütném.

        • Névtelen
          2024.07.21. 00:14

          Inkább a fejedet a falba, azzal előbbre jutsz…

        • Névtelen
          2024.07.21. 06:23

          álmodban, így szenvedhetsz tovább, veszettbirka

  14. Névtelen
    2024.07.19. 06:11

    ott tolják anyátok életmentő gyógykezelését elfele
    remélem örültök szolganép!

    • Névtelen
      2024.07.19. 06:35

      Elképesztő de egészen mindennapos, hogy ezek a cigányszerelembe esett gyengeelméjűek mennyivel szívesebben látnák inkább saját anyjukat a ravatalon, mint orbánt a börtönben!
      Menthetetlenek, akár egy öngyilkos szekta elvakult tagjai.
      Nem mintha szeretném őket megmenteni.

      • Névtelen
        2024.07.21. 09:01

        Olyan ismerős ez az SZDSZ-es nagyképűség

  15. Névtelen
    2024.07.19. 08:24

    ugyan már
    Lendvai Ildikó

    https://www.youtube.com/watch?v=dXm9rJZf_fM

    2009. március 21-én Gyurcsány Ferenc az MSZP kongresszusán bejelentette lemondásást. Ez várható volt, viszont mi már éppen tettük el a kamerát, amikor felhangzott a jól ismert dallam…

    • Névtelen
      2024.07.19. 09:25

      leszarjuk veled együtt, ne erőlködj, arra ott van anyád végbele

      • Névtelen
        2024.07.19. 10:20

        értem. Maradtok a szopóágon.

        • Névtelen
          2024.07.20. 06:31

          és ha megdöglik a magyargyilkos elmebeteg?
          sírni fogsz, magyargyilkos?
          inkább legyél öngyilkos!
          nekünk magyaroknak ez lesz a kívánságunk

  16. Névtelen
    2024.07.19. 09:56

    Valaki szólhatna Trumpnak, hogy beszéljen a kórházak klímaberendezéseiről is, hátha akkor azzal is foglalkozna a csicskája. Mitől kapcsolt mostanra teljesen szolgamódba a dagadt?

    • Névtelen
      2024.07.19. 10:22

      bolsik zsigerből jelentgetnek. Szólj, te!

    • Névtelen
      2024.07.19. 12:02

      Csak kompenzál. Putyin segg után egy kis Trump segg jön!

      • Névtelen
        2024.07.19. 16:31

        Értem. Az eddigi EU soros elnökök azért nem voltak képesek Moszkvába utazni Putyinhoz.

        • Névtelen
          2024.07.19. 23:26

          Nem érted! Ők azért nem utaztak Putyinhoz, mert nekik volt (és van) gerincük…

          • Névtelen
            2024.07.20. 12:45

            És a ruszki f@szt sem kedvelik annyira, mint a mi kis gömböcünk. 🙂

          • Névtelen
            2024.07.20. 13:47

            már Trianon előtt-közben és után is volt gerincük.

        • Névtelen
          2024.07.20. 16:17

          Tudjuk!
          Orbán „hétgyerekes keresztény nője” ismét győzött 😀

          • Névtelen
            2024.07.20. 21:34

            Meddig?

  17. Névtelen
    2024.07.21. 10:19

    Pedofideszben szakadékba zuhanáskor is padlógázt nyomnak a fiúk. Adót emelnek, megszorítanak, gyermekbántalmazót védenek, imát mormolnak a 3. világháború kirobbanásáért, fényesre nyalják a tömeggyilkos putyint. Az oktatást, egészségügyet, infrastruktúrát, közösségi közlekedést szétverték. Ez a dolguk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük