Ha a férje közösülést javasol, alázatosan egyezzen bele. A nap
„Amikor visszavonul a hálószobába, a lehető leghamarabb készítse fel magát az ágyba. Miközben a női higiénia rendkívül fontos, a fáradt férje nem akar sorban állni a fürdőszobában, ahogyan a vonatnál szokta.
De ne feledje, hogy lefekvéskor a lehető legjobban nézzen ki. Próbáljon meg olyan megjelenést elérni, amely barátságos, de nem feltűnő. Ha arckrémet vagy hajpakolást kell felvinnie, várja meg, amíg férje elalszik, mert a férfi számára sokkoló lehet ezt látni elalvás előtt.
Amikor a férjével való intim kapcsolat kerül szóba, fontos, hogy emlékezzen a házassági fogadalmára, és különösen arra, hogy elkötelezte magát, hogy engedelmeskedik neki. Ha férje úgy érzi, hogy azonnal aludna, akkor legyen úgy. Mindenben hagyatkozzon a férje kívánságaira; ne gyakoroljon semmilyen módon nyomást rá, hogy ösztönözze az intimitásra.
Ha a férje közösülést javasol, alázatosan egyezzen bele, miközben szem előtt tartja, hogy a férfi elégedettsége fontosabb, mint a nőé. Amikor a férfi eléri a beteljesülés pillanatát, egy kis nyögés a maga részéről bátorítóan hat rá, és teljesen elegendő jelezni az esetleges élvezetet.
Ha a férje valamilyen szokatlanabb dologgal áll elő, legyen engedelmes és ne panaszkodjon.
Valószínű, hogy a férje ezután azonnal elalszik, ekkor igazítsa meg a ruházatát, frissítse fel magát, és alkalmazza az éjszakai arc- és hajápoló termékeket.
Ezután beállíthatja az ébresztőt, hogy reggel röviddel előtte kelhessen fel. Ez lehetővé teszi, hogy férje reggeli csésze teája készen álljon, mire felébred.”