Skip to content

Magyar Péter lett a Tisza Párt elnöke, és a másik alelnökét is megnevezte

Magyar Péter lett a Tisza Párt elnöke, és a másik alelnökét is megnevezte

„A mai napon a Tisza Párt tisztújító közgyűlése a párt elnökévé választott. Alelnök társaim Radnai Márk, a párt operatív vezetője és Tarr Zoltán, az európai parlamenti delegációnk vezetője lesznek” – írja Magyar Péter a Facebookon. Radnai Márk, akinek alelnökké választását is csak nemrég, szombaton jelentette be Magyar, 2015-ben még azzal került be a hírekbe, hogy megfenyegetett egy színikritikust (erről itt írtunk bővebben.)

Szombaton Magyar magát még csak alelnökként emlegette, azóta tehát már elnök lett. Magyar eddig az általa irányított pártnak tehát csak alelnöke volt, korábban azt mondta, azért, mert nem akartak az elnökválasztással a kampány alatt bajlódni, azt ugyanis a bíróságon kell bejegyeztetni.

A párt eddigi elnöke, Szabó Attila a jövőben tiszteletbeli alapító elnök lesz. Neki és Somodi Erzsébet korábbi alelnöknek is köszöni az eddigi segítséget Magyar.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük