Madonna fia kukázik: a szemétből szerez élelmet magának
David Banda elköltözött otthonról: bár mindene meglehetne, ő a saját útját járja. Madonna nem aggódik gyermekéért, kíváncsian figyeli, mi történik.

Elköltözött anyjától David Banda. A kisfiú egy csecsemőotthonban nevelkedett, Madonna és akkori férje, Guy Ritchie fogadták örökbe. A fiú most a barátnőjével lakik, de nem elég a pénze: pedig úgy tudni, 200 dollárért ad gitárórákat és modellfelkérései is vannak.

David Banda és Madonna 2016-ban 56th GRAMMY Awards - Arrivals
David Banda és Madonna 2016-ban
Forrás:  GettyImages

Madonna fia, David Banda rendhagyó módon önállósodik

A 19 éves David Banda önállósodási kísérlete mindenképpen sajátos. Lapinformációk szerint Madonna fia New York utcáit járja és kukákban keres élelmet, ugyanis nincs pénze még a napi betevőre se.  Így van ez annak ellenére, hogy 65 éves világsztár anyjának a becsült vagyona  850 millió dollár, de a fiú nem kér a segítségből és Madonna sem tukmálja rá a pénzét.

 

„Jó móka fiatalnak lenni”

Davidnek egy Instagram live-ban tették fel a kérdést, hogy miért így él, ha nem muszáj és ő válaszolt is. „Imádom ezt az életet. Nem vagyok egyedül, van barátnőm. Csodálatos érzés megtapasztalni az önállóságot 19 évesen. Éjszaka, amikor éhes vagyok, és rájövök, hogy nincs elég pénzem ennivalóra, a szemétből szerzek magamnak. Jó móka fiatalnak lenni!” – jelentette ki a Bronxban élő fiú, aki a 21 éves modellel, Maria Atuestával randizik, tehát semmiképpen nem lenne rászorulva arra, hogy szemétből egyen. Banda ugyanebben a live-ban arról is beszélt, hogy anyja, Madonna nem szingli.

Madonna imádja Davidet

„David Banda! Nem tudom elhinni, hogy fiatal férfivá cseperedtél! Művész vagy, és tehetséges atléta. Egy tiszta, karizmatikus ember. Amikor először talákoztam veled Malawiban, a csecsemőotthonban, cumisüvegből ittad a kólát és nem volt rajtad pelenka. Ki gondolta volna akkor, hogy ilyen elemi erő lakozik benned? Boldog 16. születésnapot! Nagyon büszke vagyok rád!” – köszöntötte 2021-ben fiát az Instagramon az énekesnő, később pedig így nyilatkozott róla. „Nagyon tud összpontosítani és rettenetesen elszánt, ha valamit a fejébe vesz, azt végigviszi. Biztos vagyok benne, hogy tőlem örökölte, még akkor is, ha nem az édesgyermekem. Ő a leghasonlóbb hozzám.  De lássuk, mi történik vele, hogy alakul az élete, még semmivel sincs elkésve” – nyilatkozta a popsztár, aki valószínűleg David kukázós életmódján sem akad fenn, hiszen tudja, hogy ez csupán egy életszakasz, ami után – ha akarja – jólét várja.