Szopkó: Ez az út a szabad szellemről, a haladásról szól

Szopkó Tibor alpolgármester köszöntötte a fiatalokat:

„Olyan úton indultok el, ami nem mindig könnyű, de könnyebben tudjátok előre vinni a jövőt. Ez az út a szabad szellemről, a haladásról szól” – mondta. Hozzátette, hogy reméli miután lediplomáznak maradnak vagy – akik nem a Miskolci Egyetemen tanulnak tovább – visszatérnek Miskolcra.

„Gratulálok azoknak, akik a Miskolci Egyetemet jelölték meg első helyen és külön köszönöm annak a kétszáz embernek, akik módosították a jelentkezést úgy, hogy a Miskolci Egyetem legyen az első – mondta dr. Szilágyi Roland, oktatási rektorhelyettese. Köszöntötte azokat is, akik nem ezt a campust jelölték meg és megjegyezte, hogy Miskolc őket is visszavárja.
„A mai napon pont kerül az elmúlt fél éves vonal végére, lezárul az életetek egy szakasza és egy új, csodálatos szakasz kezdődik. Hiszem, hogy a Miskolci Egyetemen jó hangulatban tölthetitek a mindennapok azon részét, ami a tanulás mellett adatik – tette hozzá.
A köszöntők és közös visszaszámlálás után, mindenki izgalommal telve böngészte a telefonját és hamar érkeztek az első jó hírek.

Fotó Archív

További videós tartalmainkért keresse fel youtube csatornánkat.