Azariah leprosztózza Majkát

A rapper-tévés Majka nyilvánított elég sarkos véleményt, a Facebookon kifejtve, hogy Puzsérnak „kijárt a lángos”, vagyis megérdemelte, hogy megütötték. Most pedig Azahriah lépett pástra az ügyben, aki az Instagramon fejtette ki véleményét.

Az énekes szerint „az a kültelki viselkedés, amivel Ábrahám reagált erre, húzza alá a legjobban, hogy a NER propagandistái messze nem egy új értelmiséghez tartoznak. Csupán felépített bábuk ők, akik az előre megírt narratívát szajkózzák unos untalan, és amivel elég komoly morális válságba taszították az országot.”

Azahriah az ügyben megszólaló Majkának is beszólt a posztjában, mert, mint írja

„Az a tény, hogy Majka ezeket a közszereplőket megvédi, gyakorlatilag megerősíti a NER puszta létét, propagandistái munkáját és értékrendjük helyességét.”

„Bár ehhez némi intelligencia is kellene. Bár az neki sose volt, hiszen mindig helyezkedésben és érdekei pénzre váltásában volt tehetséges. És ha mással nem is, ezzel tökéletesen illeszkedik a NER-hez és amit képviselnek.” – írja a rapperről a fiatal énekes. „És ha mindezt nem látja és nem is érti, az már igazán nem Puzsért minősíti…”- zárja story bejegyzését Azariah.

Majka, vagyis Majoros Péter rapper és tévés személyiség, az RTL-en futó X-Faktor következő évadának mentora a Facebook-on azt írta, hogy „Puzsér úrnak nagyon kijárt már egy lángos”, mert verbálisan bántalmazta Ábrahám Róbertet, a Pesti Srácok újságíróját, „és nemcsak őt!! A fél országot”. „Azoknak a senkiházi patkányoknak, akinek csak ahhoz van bátorságuk, hogy a számítógép monitor előtt játszák meg a nagy megmondó férfit, mindent lehet?” – tette fel a kérdést Majka a posztjában, majd azt írta, „Aztán mikor mégiscsak pofán vannak vágva, akkor meg megy a rapli, hogy ezt mégis hogy merte megtenni a másik”.

Ábrahám Róbert azután ütötte meg ököllel Puzsér Róbertet, hogy az egy általa „szatirikus gúnyiratnak” nevezett Facebook-posztban úgy írt magukról, mintha szexuális viszonyuk lett volna, és most a nyilvánosság előtt szakítana a Pesti Srácok újságírójával. Puzsér a posztban azt kérte Ábrahámtól, akivel már régóta haragban voltak, hogy „ne zaklass tovább, soha többé nem akarlak látni, ne várj rám a parkolóban, és ne somfordálj a házam körül!”. Az ütésből rendőrségi ügy lett, Ábrahámnál múlt hét szombaton megjelentek a rendőrök, őrizetbe vették, rabosították, majd ki is hallgatták az újságírót.