A PILÓTA APUKA REPÍTETTE AZ OLIMPIÁN RÉSZTVEVŐ FIÁT A WIZZ AIR GÉPÉVEL PÁRIZSBA
WOW!
A PILÓTA APUKA REPÍTETTE AZ OLIMPIÁN RÉSZTVEVŐ FIÁT A WIZZ AIR GÉPÉVEL PÁRIZSBA
A ma reggeli Budapest-Párizs Orly járaton például közel száz sportoló, köztük a magyar férfi vízilabdaválogatott tagjai repültek az esti ünnepélyes megnyitóra a különleges festésű Team Hungary repülőgéppel. A magyar versenyzők tiszteletére készített grafikán a Wizz Air csapata mellett egy főként mérnökökből álló, 13 fős szakmai stáb dolgozott két hónapon keresztül. A jármű két oldalán található, 50 apróbb darabból álló grafikát egy külön erre a célra fejlesztett szoftver segítségével alkották meg, míg maga a dekoráció felvitele egy hétig tartott. A Team Hungary festésű repülőgép elsősorban a Budapest-Párizs Orly útvonalon fog repülni a nyári olimpiai és paralimpiai játékok alatt.
De nem csak a repülőgép festése tette különlegessé a mai utat: a Wizz Air járatának kapitánya Molnár Balázs volt, akinek fia, Molnár Erik a férfi vízilabdaválogatott tagjaként a gép utasai között volt.
„Apaként hihetetlen büszkeség számomra, hogy a fiam kijutott az olimpiára, azt pedig külön köszönöm a Wizz Airnek, hogy a MOB partnereként lehetővé tette számomra, hogy én vigyem ki Eriket élete eddigi legfontosabb versenyér.” – mondta Molnár Balázs, a Wizz Air pilótája.
Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember és légi jármű