Skip to content

Orbán szerint a mindenmentes slimfit-liberálisok ellen új katonák kellenek

Orbán szerint a mindenmentes slimfit-liberálisok ellen új katonák kellenek

Orbán szerint a harcot már nem ő fogja végigvinni, a mindenmentes slimfit-liberálisok ellen új katonák kellenek

Fotó: Nem slimfit harcosok

Elhangzott Orbán Viktor 2024-es nagy világmegfejtése a Tusványoson, mutatjuk, mik voltak a miniszterelnök legerősebb kijelentései.

Bukarest-Budapest TGV

Orbán a tusványosi beszédét azzal kezdte, hogy ezúttal diplomáciai demarsot ugyan nem, de egy meghívást kapott Bukarestből, ahol a Bálványosi Szabadegyetem előtt a román miniszterelnökkel tárgyalt. Bár konkrétumot alig árult el, annyit igen, hogy küzdeni fog azért, hogy Románia a schengeni övezet tagjává válhasson, illetve terveznek egy Budapest-Bukarest vasútvonal, ahogy ő fogalmazott, egy „Budapest-Bukarest TGV” megépítését is. Hogy mindezt mikorra, milyen pénzből, milyen technológia alapján tervezi, arról nem mondott semmit, ahogy arról sem, ki építhetné fel a vasutat.

Trump ante portas

Orbán arról beszélt, hogy békemisszióját követően, vagyis azután, hogy ellátogatott Kijevbe, Moszkvába, Pekingbe, Washingtonba, majd Floridába, Donald Trumphoz is, mozgolódás kezdődött a világban. Említette, hogy az amerikai védelmi miniszter egyeztetett az orosszal, Volodimir Zelenszkij ukrán elnök Donald Trumppal, az ukrán külügyminiszter Pekingbe utazott, mindezt ő egy békepárti iránynak fogja fel. Abban nincs új, hogy Donald Trumpra ő a béke embereként tekint, szombati beszédében azonban úgy fogalmazott, az ukránok is elmozdultak ebbe az irányba. Egyedül Európa nem, ezzel pedig az EU nagyot kockáztat. Kockáztat, mert Orbán szerint egy Trump vezette Egyesült Államok magával fog foglalkozni, nem Európával, Európa pedig túl mélyen elköteleződött az orosz-ukrán háborúban, így egyedül kell annak árát megfizetnie.

Oroszország más, mint aminek láttuk, aminek láttatták velünk

A miniszterelnök szerint Oroszország gazdasági életképessége kiemelkedő: nem roppantották őket sem a szankciók, sem a SWIFT-rendszerből való kizárás, ugyanis 2014 óta készültek a háborúra. „Mindenkinek van egy terve, amíg szájon nem vágják” – utalt az EU szankciós terveire a miniszterelnök, aki ezzel jelezte azt is, hogy nem számít arra, hogy Oroszország a jövőben megrogyna a nyugati nyomás alatt.

Amerikai akció volt az Északi Áramlat felrobbantása

Orbán szerint az Európai Unió szolgaian kiszolgálta az amerikai demokraták igényeit, nem épített ki saját külpolitikát a háborúval kapcsolatban, behódolt nekik. Ennek szerinte legékesebb példája, hogy mind az EU, mind Németország válasz nélkül hagyta az Északi Áramlat vezetékeinek felrobbantását, melyet Orbán amerikaiak által szervezett terrortámadásnak nevezett, bár nem mondta, hogy ezt mi alapján állítja.

Új hatalmi tengely van a világban, világrendszerváltás jön

A miniszterelnök állítja: a korábban meglévő és erős európai Berlin-Párizs-tengely mára összeomlott. Új hatalmi tengely van: London-Varsó-Kijev-balti államok-skandinávok. Orbán tőle szokatlan módon keményen beleállt a lengyel kormányba, arról beszélt, hogy ők azért faroltak ki a Visegrádi Négyek közül, mert az amerikaiak elsőszámú európai támaszpontja akartak lenni, Németországot pedig túl akarták fejlődni – vagyis megkerülték a Berlin-Párizs-tengelyt. Orbán régi lengyel álmokat lát beteljesülni ezzel, azonban beszéde végén már odáig jutott el, hogy mindez nem fog összejönni a lengyeleknek, mert nincs elég forrásuk rá. A miniszterelnök szerint világrendszerváltás jön, amely még évtizedeken keresztül fog zajlani.

Ezt a harcot már nem ő fogja befejezni

A miniszterelnök korábban csak a 2030-ig tartó ambícióiról beszélt, most viszont a világrendszerváltással kapcsolatban már azt mondta, az évtizedekig is eltarthat, így nem tartja reálisnak, hogy ebben Magyarország pozicionálását ők, a jelenlegi hatalmi generáció fejezzék be. Ő leginkább a mostani húszas, harmincas éveikben lévő fiatalokra tekint utódjaként, szerinte a fiatalok a jövőben is vagy nemzetiek, vagy liberálisok lesznek, és míg a “liberális latteavokádos, mindenmentes, slimfitek” lesznek az egyik oldalon, míg a másik oldalon a vagányok. Toborzást hirdetett, úgy fogalmazott, „nemzeti érzelmű, bátor fiatal harcosok kerestetnek”.

Nem Oroszország a legnagyobb gond

Orbán szerint a Nyugat összeomlása a legnagyobb gond. A Nyugat szerinte nincs vezetve, nem racionális, nem tudja kezelni azt a helyzetet, hogy két nap van az égen (Kína és Amerika). Azt gondolják, meghaladták a nemzetállamok korát, ezért van ellentét az ottani és a magyar gondolkodás között. A miniszterelnök az összeomlás kezdetét az 1960-as évekre, a szexuális forradalom, illetve a diáklázadások éveire datálta. Szerinte ekkor született az a gondolat, hogy az egyén a közösségek felett áll, ám ő ezzel nem ért egyet. A Nyugat szerint jelen állapotában képtelen felvenni a versenyt a Kelettel, sőt azzal, ahogyan Oroszországgal szemben politizál, Kína, India és az egyre emelkedő ázsiai országok közé lökte azt, mintegy versenytársat kreálva magának. A Nyugatot nagy helyett nagyképűnek, agresszív törpének tartja, szerinte az európai országok már nem fognak visszatérni a nemzetállamok közé, el kell fogadniuk Magyarország és a közép-kelet európai régió különutas külpolitikáját.

Tiltott, tűrt, támogatott

Brüsszelben Orbán szerint a szocializmusból ismert 3T politikája uralkodik. Magát, pártját, kormányát és nemzetközi szövetségeseit a miniszterelnök a tiltott kategóriába tette, ezt szerinte az példázza, hogy új pártszövetsége nem kapott jó pozíciókat az EP-ben. Ugyanakkor van, akit Brüsszel szerinte támogat, ilyenek a Fidesz magyarországi ellenfelei, akik az Európai Néppárthoz frissen csatlakoztak. Ezzel egyértelműen Magyar Péter pártjára célzott.

A magyar nagystratégia

Orbán elmondása szerint 2022 óta dolgoznak egy nagystratégián, főként Orbán Balázs, a politikai igazgatója vezényletével. A stratégia még nincs kész, célja azonban a blokkosodás elkerülése. Azt mondta, az a kulcs, hogy mind a nyugati, mind a keleti gazdaságban jelen kell lenni, viszont ha az Egyesült Államoktól jönne ajánlat, akkor azt érdemes fontolóra venni. Orbán arról is beszélt, hogy az Amerikai Egyesült Államoktól többször is jött olyan üzenet, hogy ki kellene lépnie Magyarországnak az Európai Unióból.

A családtámogatás kiterjesztése

Orbán Viktor szerint a családoknak munka és vagyon kell, így a családtámogatások kiterjesztésén dolgoznak. Azt mondta, azon dolgoznak, hogy a magyarországi családtámogatási rendszer ne csupán a Magyarországon élőkre, hanem minden magyarra vonatkozhasson a határokon túl is. Egyelőre konkrét időpontot nem mondott, így nem tudjuk, hogy ezt mikorra valósíthatja meg a kormány. Annyit tett csupán hozzá, hogy 2025 után meg fogják duplázni a gyermekek után járó adókedvezményt.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



44 Comments

  1. Névtelen
    2024.07.27. 22:09

    Meg tudom érteni, hogy a dagadéknak bögyében van a slimfit…. Ne zabálj annyit, te barom, és akkor te is hordhatod.

    • Névtelen
      2024.07.30. 08:56

      Szereposztás : II. Rákóczi Ferenc, Orbán. Ócskay Lászó kuruc brigadéros , Magyar Péter, Rákóczi testes, a brigadéros nyalka.

      „Az EP-s vagyonnyilatkozatban Magyarnak fel kellett tüntetnie korábbi állásait és azokból származó jövedelmét, melyek az elmúlt években az alábbiak voltak:

      Hodler Alapkezelő Zrt., jogi igazgató (2022. április – 2024. március) – havi 3 millió Ft,
      Diákhitel Központ Zrt., vezérigazgató (2019. június – 2022. február) – havi 3,5 millió Ft,
      Diákhitel Központ Zrt., igazgatósági tag (2021. január – 2022. július) – havi 400 ezer Ft,
      Magyar Közút Zrt., igazgatósági tag (2022. augusztus–december) – évi 1,875 millió Ft,
      Magyar Közút Zrt., igazgatósági tag (2023. január–december) – évi 1,475 millió Ft,
      Magyar Közút Zrt., igazgatósági tag (2024. január–február) – évi 1,794 millió Ft,
      Hiventures Zrt., befektetési bizottsági tag (2021–2024. február) – havi 400 ezer Ft,
      Volánbusz Zrt., igazgatósági tag (2023. április–december) – havi 1,1 millió Ft,
      MBH Bank Nyrt., felügyelőbizottság tag (2022. szeptember – 2024. február) – havi 1,5 millió Ft.”

      • Névtelen
        2024.07.30. 09:36

        Rákóczi mióta volt szartartály pszichopata zsidócigány?
        Tudtommal magyar volt

        • Névtelen
          2024.07.30. 10:04

          Azé’ csak megpróbáltátok átnevelni

          Ocskayt sikerült is
          fej nélkül visszakaptátok

  2. Névtelen
    2024.07.27. 23:28

    Magyarország világ-Monarchiája, az emberiség legyőzése után és közben megmaradt történelmi szereplői az elmeosztályoknak hatalmas ereje a feketemágiája melletti kísérletei:

    *
    A Dulce bázis:
    Az Új-Mexikó állambeli Dulce közelében, a Jicarilla Apache Indian Reservation területén lévő Archuleta-fennsík alatt majdnem két mérföld mélyen található létesítmény létezéséről nagyon kevesen tudnak a világon. Itt van a Föld legelső és fő egyesített USA-kormány/idegen biogenetikai laboratóriuma. Ezen kívül több másik is található Colorado, Nevada és Arizona államok területén.
    A többszintes létesítmény legalább hét ismert szinttel rendelkezik, valamint egy központtal, amit a bázis biztonsági személyzete irányít. Lefelé haladva egyre szigorúbbak a biztonsági intézkedések. Több, mint háromezer real-time kamera található szerte a komplexumban a kulcsfontosságú pontokon (kijáratok és bejáratok). A Dulce közelében lévő biztonsági kijáratok száma meghaladja a százat. A legtöbb az Archuleta-fennsík közelében van, mások délre, Dulce Lake-nél, vagy keletre, Lindrith közelében. A mélyebben található szekciók természetes barlangrendszerekbe csatlakoznak.
    A Szürkék: A legtöbb idegen az 5., 6. és 7. szinten tartózkodik, szálláshelyük az 5. szinten van. Az idegen faj, akik a komplexum legnagyobb részét irányítják, a Szürkék, akiket ma már az Új Világrend ellenségeiként tartanak számon. Az ötvenes években nagyszámú embert használtak kísérleteikhez. A hatvanas években ez az arány megnőtt, a Szürkék kezdtek gondatlanná válni, tevékenységük pedig öncélú lett. A hetvenes évekre igazi szándékaik nyilvánvalóvá váltak, de a kormány “Különleges Csoportja” továbbra is falazott nekik. A nyolcvanas évekre a kormány végre felfogta, hogy nincs védelem a Szürkék ellen. Ezért intézkedéseket hoztak, hogy felkészítsék a lakosságot a nem emberi, földönkívüli lényekkel való kapcsolatra. Egy lehetséges szövetséges, a Reptoidok a Szürkék ellenségei, kapcsolatuk igencsak feszültséggel teli. A Szürkék egyetlen ismert ellensége a Reptilliai faj, akik úton vannak a Föld felé.
    Egy Thomas C. nevű ember, aki az ún. “Dulce-papírok” ellopása révén vált ismertté, azt állítja, hogy több, mint 18.000 Szürke van a Dulce-bázison. Azt is elmesélte, hogy egy kollégája hogyan találkozott szemtől szembe egy hat láb magas Reptoiddal, aki a házában materializálódott. A Reptoid nagy érdeklődést mutatott a falon található, Új-Mexikót és Coloradót ábrázoló térképek iránt. A térképek tele voltak színes gombostűkkel, amik a az idegenek által elkövetett csonkítások, eltérítések, idegenek barlangjainak, UFO-aktivitás, repülési útvonalak, ősi romok vagy feltételezett idegen földalatti bázisok helyeit jelölték.
    A kormány egyes tagjai azt szeretnék, hogy a közvélemény tudomást szerezzen arról, mi is történik. Mások (az Együttműködök) azt akarják, hogy mindent megtegyenek annak érdekében, hogy a kisszámú Elit túlélje a konfliktusokat. Rabszolga hibridek előállítása (emberek által végzett) klónozással:
    A “Titkos Kormány” a világ legnagyobb és legkorszerűbb biogenetikai kutatólaboratóriuma (ez Los Alamosban található) által tökéletesített eljárás segítségével klónozott embereket. Az elit emberek így rendelkeznek saját, feláldozható rabszolga-fajjal. A Szürkékhez hasonlóan az USA-kormány is termékenyített meg nőket titokban, majd három hónap elteltével eltávolították a magzatot, és annak növekedését laboratóriumban gyorsították fel. A biogenetikus programozás (DNS-manipuláció) után egy implantátum segítségével rádióhullámok útján lehet őket irányítani.
    Több más embert is implantáltak hasonló készülékekkel. Ezek telepatikus kommunikációs csatornákként és telemetrikus “agymanipulációs” eszközökként funkcionálnak. Ezt a hálózatot a DARPA fejlesztette ki és állította üzembe. Többek között funkciói közé tartozik a rádió-hipnotikus intercerebralis (agyféltekék közötti) irányítás és az elektronikus memóriatörlés.
    Továbbfejlesztették a rendkívül alacsony frekvenciájú és elektromágneses hullámok
    kibocsátására képes berendezéseket, amelyek képesek émelygés, fáradtságérzet, ingerlékenység, vagy akár halál okozására is. Az ilyen irányú, organizmusok közötti biodinamikus kapcsolatokkal foglakozó kutatások eredményezték azt a technológiát, amely képes megváltoztatni a genetikai felépítést és gyógyítani.
    Nyilvános és titkos kutatások:
    Az USA Energiabizottságának titkára, John Herrington a Lawrence Berkeley Laboratóriumot és az Új-Mexikóban található Los Alamos Nemzeti Laboratóriumot jelölte meg új genetikai kutatóközpontokként az emberi gének megfejtésére irányuló program keretében. A gének tartalmazzák a genetikailag kódolt utasításokat, amelyek egy egyszerű sejt, egy megtermékenyített petesejt élő organizmussá válásához szükségesek.
    “Az Emberi Gén Projektnek lesz talán a legnagyobb közvetlen hatása a ma előttünk álló tudományos kezdeményezések közül”, mondja David Shirley, a Berkeley Laboratórium igazgatója.
    Ez a kutatás már évek óta folyik titokban a Dulce-ban található biogenetikai laborokban. A 6. szintet az ott dolgozók csak “Rémálom Hallként” emlegetik. Itt találhatóak a genetikai laborok. Az ott zajló bizarr kísérleteket egyszer valaki a következőképpen írta le:
    “Többlábú ’embereket’ láttam, akik félig embernek, félig polipnak néztek ki. Voltak hüllőszerű emberek és szőrös szerzemények, amiknek emberi kezeik voltak, és úgy sírtak, mint a csecsemők, emberi szavakat utánoztak… Volt ott egy csomó gyíkszerű ember ketrecekben. Azokat a teremtményeket aligha lehetne halakkal, fókákkal, madarakkal vagy egerekkel összetéveszteni. Volt több ketrec (és tartály) szárnyas humanoidokkal, groteszk, denevérszerű lényekkel… de méterestől kétméteresig. Sárkányszerű szerzemények és drako-reptoidok.”
    “A 7. szint még rosszabb. Sor-sor után sorakoznak a lefagyasztott emberek és ember-keverékek. Vannak embriótároló tartályok is, amikben humanoidok találhatóak a fejlődés különböző állapotaiban. Gyakran láttam ketrecbe zárt embereket, általában elkábítva vagy gyógyszerezve, de néha kiabáltak és segítségért könyörögtek. Nekünk azt mondták, hogy menthetetlenül őrültek, és az őrültség gyógyítását célzó, veszélyes gyógyszertesztekben vesznek részt. Megtiltották, hogy beszéljünk velük. Az elején még el is hittük. Végül 1978-ban az ott dolgozók egy kis csoportja felfedezte az igazságot. Így kezdődött a Dulce-i háború.”
    Amikor az igazság kiderült, hogy embereket állítanak elő eltérített nőkből, akiket akaratuk ellenére termékenyítenek meg, alakult egy ellenálló csoport. Nem sokat tehettek, és tagjaik merényletek áldozatai lettek vagy “különös körülmények között elhaláloztak”.
    Mint ahogy az korábban említésre került, több, mint 18.000 idegen van a Dulce-komplexumban. 1979 végén volt egy összetűzés, főleg a fegyverzet, haditechnika miatt, és a földi tudósok és a katonai személyzet nagy részét megölték. A létesítményt bezárták egy időre, de jelenleg működik.
    Az emberek és állatok eltérítései ritkábbak lettek a nyolcvanas évek közepére, amikor a Berkeley-i laborok elkezdték a mesterséges vér előállítását a Dulce-i létesítmény számára. William Cooper a következőket állítja: “Egy összetűzés során a Delta Csoport (ez valószínűleg nem azonos a Delta Force-szal) hatvanhat embere életét vesztette. A Delta Csoport a felelős az összes idegenekkel kapcsolatos program biztonságáért.”
    A Delta Csoport tagjain jelvények láthatók: egy fekete háromszög piros háttér előtt. A ‘delta’ a görög ábécé negyedik betűje. Az alakja háromszögletű, és egyértelműen egy szabadkőműves jelre hasonlít. Minden bázisnak megvan a saját szimbóluma. A Dulce-i bázis jele egy háromszög, benne a görög ‘tau’ betűvel. A jel meg van fordítva, így a háromszög lefelé mutat.
    A “háromszög és három oldalirányú vonal” jelvényt látták “repülő csészealjakon”.
    Más jelek leszállásokat és idegen űrhajókat jelölnek.
    A Dulce-i komplexum belseje
    A biztonsági tisztek repülős kezeslábast viselnek, aminek bal mellrészén látható a Dulce-i jelvény. A standard kézifegyver a “flash gun”, ami egyaránt hatásos emberek és idegenek ellen. Az azonosító-kártyákon (amiket az ajtók és liftek működtetéséhez használnak) a Dulce-i jelvény, felette pedig egy fénykép van. A “kormány embereinek” ID-kártyáin az USA címere látható, valamint latinul az Új Világrend szavak
    A második szint után minden belépő súlyát meztelenül megmérik, majd egy fehér egyenruhát kapnak. Az összes fontos terület bejárata előtt mérlegek vannak beépítve. Az adott személy kártyáján található súlynak és kódnak egyeznie kell, vagy az ajtó nem nyílik ki. Bármilyen súlyeltérés (ami meghaladja a három fontot) esetén a rendszer riadóztatja a biztonsági személyzetet. Senki nem vihet ki vagy be semmit az ilyen területekre/ről. Az ellátmányt, felszerelést például egy biztonsági szállítószalag-rendszeren továbbítják. Az idegen szimbólumnyelv sok helyen megtalálható a létesítmény területén.
    A bázis építése alatt (ami több év alatt több szakaszban történt) az idegenek részt vettek tervezésben és az építkezésben. Az ott dolgozó személyek nem mindig értették az általuk összeszerelt berendezések technológiáját, azok mégis működtek az összeállítás után. Például: a lifteknek nincsenek drótkötelei. Mágneses elven működnek. A mágneses rendszer a falakba van építve.
    Nincsenek hagyományos elektromos berendezések. Minden fejlett mágneses elven működik. Ebbe a mágnesesen indukált világítórendszer is beletartozik. Nincsenek hagyományos világítótestek. Az összes kijárat mágnesesen működik. Állítólag, ha valaki egy nagy mágnest helyez egy bejáratra, akkor ez azonnali megszakítást idéz elő. A rendszert a karbantartóknak kell ilyenkor rendbe tenni.
    Tudatmanipulációs kísérletek
    Dulce-ban folytak kutatások tudatkontrolláló implantátumokkal, bio-pszi és rendkívül alacsony frekvenciát használó készülékekkel kapcsolatban is, amelyek képesek hangulat, az alvás vagy a szívverés befolyásolására.
    A DARPA ezeket a technológiákat emberek manipulációjára használja. Így koordinálják a tevékenységeket, irányítják az ilyen műveletek résztvevőit. Hasonló kutatásokat végzett az ötvenöt tudósból álló “Jason-csoport” is. Titokban felhasználták a technológiák sötét oldalát, és az eredményeket elrejtették a közvélemény elől.
    Más projekteket a Nevadában található Groom Lake-i létesítményben (más néven 51-es körzet) végeztek. Ilyen programok voltak például az ELMINT (elektromagnetikus hírszerzés), biológiai, kémiai hadviselés, stb.
    A 4. szinten található munkák kiterjednek az emberi aura kutatására, az álmokra, a hipnózisra és a telepátiára is. Tudják, hogyan manipulálható az ember bioplazmikus anyaga. Le tudják lassítani a szívverést mélyalvást okozó delta hullámokkal, képesek statikus sokkot okozni, majd újraprogramozni egy neurologikai számítógépes kapcsolaton keresztül. Adatokat és programozott reakciókat tudnak az emberi tudatba ültetni.
    Az emberiség (vagy legalábbis egy része) belépett pszichikai erők technológiaizálásank korába. Fejlesztések folynak az ember/gép kommunikáció, a nanotechnológia, biotechnológiai mikrogépek, pszi-háború, elektronikus memóriatörlés, a rádió-hipnotikus intercerebralis irányítás és különböző (kémiai szerekkel, ultrahanggal, optikai úton és elektromágneses sugárzással történő) viselkedésbefolyásoló technikák terén.
    forrás: Seres Lajos/ paranormal.hu

  3. Névtelen
    2024.07.27. 23:32

    2016.
    A brit kommentelők megmondták a véleményüket Orbánról
    Orbán Viktor hétvégi tusványosi beszédéről számolt be a brit Daily Express, amelyben a leginkább a kormányfő Donald Trumppal kapcsolatos kijelentéseit elemzik. A cikk utáni hozzászólásokból kiderül, hogy az olvasók döntő többsége elismerően ír a magyar kormányfő politikájáról.
    A jobboldali brit napilap Nem tudtam volna megfogalmazni, mire van szüksége Európának című cikkéhez érkezett olvasói hozzászólásokból válogattunk.
    „Égetően szükségünk lenne több ilyen vezetőre”, írta a Budaman nevű kommentelő, majd erre jött egy válasz Lameducktól: „Egyike azon kevés uniós vezetőnek, akinek megvan a bátorsága és az intelligenciája is„.
    Több hozzászóló szerint is Orbán Viktor kimagaslik az uniós politikusok között.
    „Száz százalék, hogy Orbán a legjobb kormányfő Európában, aki tényleg törődik az országával és annak állampolgáraival.”
    „Az egyetlen épeszű politikus Európában”, írta ToddMartin nevű olvasó.
    „Sajnos Orbánnak kevés a befolyása, egy 10 milliónál kisebb országot képvisel.”
    „Jól beszél Orbán úr! MI is látjuk, ÖN is látja, és Európa ÁLLAMPOLGÁRAI látják. Csak az idióta és bűnöző politikusok nem képesek erre. Ezért van az, hogy a nyugati világban Donald Trump győzelméért imádkoznak”, írja NotDaunted.
    Mások a kormányfő biztonságát féltik szókimondó politikája miatt: „Nagyon remélem hogy Orbán Viktornak jó testőrei vannak. Csodálkozom, hogy az uniós hierarchia még nem próbálta eltenni láb alól. Minden szava igaz, és ő az egyetlen politikus Európában, aki látja, milyen jövő vár ránk”.
    Többen reményüket fejezték ki, hogy sikerrel jár az októberi kvótareferendum: „remélem megnyeri az októberi népszavazást a merkeli kötelező kvóta ellen. Biztos vagyok benne, hogy meg fogja nyerni”, írta a FannyBrice nevű kommentelő.
    Az egyik olvasónak annyira tetszett Orbán Viktor kiállása az uniós migrációs politika ellen, hogy azt írja, a legszívesebben Magyarországra költözne.
    Forrás: Magyar Idők

    • Névtelen
      2024.07.29. 22:18

      „Az egyik olvasónak annyira tetszett Orbán Viktor kiállása az uniós migrációs politika ellen, hogy azt írja, a legszívesebben Magyarországra költözne.” – Jöjjön csak, javaslom, hogy a Lyukóban vegyen magának egy ingatlant, ott még soha nem látott senki sem egyetlen nyomorult migránst sem!

      • Névtelen
        2024.07.30. 08:41

        Orbán Államférfi
        Kádár , Horthy is Államférfi volt

        Te csak maradjál a belvárosban hátha áldozatul esik családtagod egy roma síita szunnita késelős-pisztoly párbajos csetepaténak . Végül is a segélyes bankkártyájukra te fogod előállítani az eurót.

        Egyébként Lyukó nem a miskolci privatizáció következménye, elvtárs? Miért ne lehetnél továbbra is hazád ellensége?

        • Névtelen
          2024.07.30. 09:45

          nem érdekelnek az indiai migráncs orbán nemzetség csetepatéi
          valahol ki kell élniük a magyargyűlöletüket a retkeknek, igaz?
          úgy látom a büdöscigány orbánnak sikerül, te meg a úgyis magyarok ellen drukkolsz, mint kioperált agyú haszonállat

          • Névtelen
            2024.07.30. 10:06

            Ha, te mondod…. 😁😂🤣😀

          • Névtelen
            2024.07.30. 10:49

            😂😁😂🤣
            Figyelem! a fenti óvodás jel, illetve az összetéveszthetetlen szélsőséges gyűlölködő szövegek
            egy kvázi bűnözőtől, egy pedofil gyökértől származnak
            ezekhez máshol is ragaszkodik, ezáltal biztos, hogy ő az, akit korábbról ismertem, az előéletét is.
            Nem írhatom ide nevét, csak szólok, hogy mindenki legyen tisztában azzal hogy mekkora egy perverz barom írkálja ide százával a hülyeségeket

  4. Névtelen
    2024.07.28. 06:46

    https://propeller.hu/images/cikk/2024_07/orban-toborzas-fb.webp

  5. Névtelen
    2024.07.28. 06:47

    savanyú a szőlő a felpuffadt, bűzös, elzsírosodott varacskos disznajának.

    10
    • Névtelen
      2024.07.28. 08:12

      Hát még nektek szivárványos moslékosok

      • Névtelen
        2024.07.28. 09:29

        ugass még szolga, szeretem hallani ahogy szenvedsz, disznószarral a pofádban 😀

        • Névtelen
          2024.07.30. 08:50

          csak röhögök rajtatok 2010-től

          • Névtelen
            2024.07.30. 09:22

            én majd akkor ha megdöglik a pszichopata
            mert megdöglik ebben megegyezhetünk
            ha ember lenne meghalna, ez meg csak megdöglik

  6. Névtelen
    2024.07.28. 06:48

    „Mivan mivancsira, még disznófejed sincs?”

  7. Névtelen
    2024.07.28. 06:50

    https://uploads.disquscdn.com/images/0de86639cfa22a3b78f0971ca91e6f4e2445cc9472937fcb72e5157bae36f514.jpg?w=800&h=527

  8. Névtelen
    2024.07.28. 06:52

    szegény trombi kristóf, dobhatja ki a ruhatárát

    10
  9. Névtelen
    2024.07.28. 06:55

    nekem mindig is gyanús volt ez a tiborc, nem elég dagadt ehhez a bandához

    11
  10. idézet
    2024.07.28. 06:57

    Hát Orbán ezzel a beszéddel jócskán föladta a labdát. Egyfelől Trumpot éltette, másfelől benyalt annak a Kínának, amellyel Trump hadban áll. Orbán egyszerűen hülye, a szónak abban az értelmében, hogy kifejezetten ostoba.

    Na persze a lényeg:
    a nép hülyítése, egymásnak ugrasztása baromságokkal és családi befektetési alapok degeszre tömése.

    11
  11. horizontálisan slimfit
    2024.07.28. 07:01

    https://uploads.disquscdn.com/images/45a7c53ecec7d11a8b37c71986eae3a32bf4c6f67bab9b7449e96d3a7ff5eabb.jpg?w=800&h=734

  12. idézet
    2024.07.28. 07:03

    A Dagatt az se tudja mi az a slim. A fit meg pláne nincs a szótárában. Valami megafonos seggnyaló adhatta át ezt az aranyköpést a Példaképnek.

  13. Névtelen
    2024.07.28. 07:35

    Kínától a kölcsönt ugye megkaptuk,most meg Trumptól is majd azt akarja. A magyar nép issza meg a levét. Minden még drágább lesz. Pl.kenyér stb..Sajnos rossz fele haladunk.

    • Névtelen
      2024.07.28. 08:11

      Nyugdíjakra és bérekre csak elvtársai vettek fel hétszer az IMF-től, országkiárusítás közben

      • Névtelen
        2024.07.28. 12:51

        Jaja! Számtalanszor elmondtuk már, de most a te kedvedért még egyszer: Magyarország utolsó IMF-hitelfelvevője Orbán Viktor!

        • Névtelen
          2024.07.30. 08:44

          Hja. Lesz@rom a szőrös zsidó tanácsadó mondat tévesztését. Nincs Orbán aláírása az EU-IMF keretszerződésen.

          • Névtelen
            2024.07.30. 09:28

            az istenkomplexusos bűzös gennytartály cigány aláírását a kínai uzsora szerződésen keresd, meg a zálogba adott szerveitől megszabadított gyerekeid unokáid halotti bizonyítványán
            azon lesz mit röhögnöd
            én meg rajtatok fogok

          • Névtelen
            2024.07.30. 09:52

            https://www.facebook.com/profile.php?id=100000694338124
            Ne zsidózzon, ha kérhetem!

          • Névtelen
            2024.07.30. 10:01

            A beruházásokhoz mindig is hülye voltál

          • Névtelen
            2024.07.30. 11:17

            Pereld a minisztereteket:
            2011 Fellegi :”IMF hitelből vettük meg a MOL részt”

      • Névtelen
        2024.07.30. 09:42

        Pedig Lőrincnek is vehettek volna belőle yachtot.

  14. Névtelen
    2024.07.28. 09:42

    Orbán tulajdonképpen egy politikai Monte Carlo stratégiát játszik. Ez azt jelenti hogy minden vesztes játszma után duplázza tétet hogyha egyszer nyer akkor mindent vissza nyerjen. Mostanra ott tart hogy már mindent elveszített az ország romokban az összes kapcsolat romokban a jövőt is eljátszotta már de még emeli a tétet, de most már hitelre, hogy az unokáink már ne legyenek magyarok, hiszen ország sem lesz

  15. Névtelen
    2024.07.28. 09:44

    A Fidesznél felvételi követelmény a vágósúly, a toka, a gerinctelenség, az aljasság, féktelen gonoszság, a magyargyűlölet, a gyilkos hajlam, és a képmutatás. +pedofilia

  16. idézet barmoknak
    2024.07.28. 09:46

    Megindult a teljes leépülés. 30 éve megy a tusványosi megmondás, meg a jövőbe látás, mégsem úgy lett semmi, ahogy a főnök jósolta. 2015-16-ban az volt a mondás, hogy a bevándorlás miatt Európának vége van. Eltelt 8-9 év, és hiába mondja Orbán halottnak Európát, Európa csak röhög ezen. A nagy megmondó viszont időközben kiszorult minden politikai közösségből, rosszul döntött és rosszul választott minden útkereszteződésnél, lerombolta az országát, nevetséges senki tolvaj lett a világ szemében, és objektíve nincs semmi más eredménye a munkájának, mint a saját család számára kikopott több milliárd euró.

    Valamennyi jóslat kuka, Magyarország kuka, és a súlyos leszállóág elindult. A magyarok már most is szarul élnek, de a következő évek valóságos pokol lesznek az eddigiekhez képest.

    • Névtelen
      2024.07.30. 08:49

      Unalmas már ez a bolsevik sóder 1906-tól

      2
      1
      • Névtelen
        2024.07.30. 09:39

        reklamáljál a büdöscigány komcsi faterjánál, ott visítozzál mint egy fürdőskurva!
        majd jól elkeni a pofádat te szerencsétlen idióta!

        2
        1
        • Névtelen
          2024.07.30. 12:04

          A koszlott komcsi fajtadnal nagyobb cigok nincsenek.

          • Névtelen
            2024.07.30. 13:36

            Ezt dícséretnek veszem
            Orbán Győző

  17. Névtelen
    2024.07.30. 10:20

    Hol van az ő faterja az mdf-es Raskó elvtárshoz képest. 😁😂

    „Nézzük a kisalföldi falvakat! Dunakilitinek például a Felső-Szigetközben a rendszerváltozás idején még 1600 lakosa volt, most viszont már 2400. A faluban van egy beszállító üzem műszaki cikkek gyártásához, van konzervgyár, van egy kovácsolt vaselemeket és kerítéseket gyártó ipari vállalkozás, van egy óriási tehenészet, és ezek mindegyikének az éves árbevétele több milliárd forint. Így van pénze az önkormányzatnak az iparűzési adóból, ami elég arra, hogy a faluban minden évben épüljön valami. Mi a helyzet ezzel szemben például Békés megyében? Csanádapácának a rendszerváltozás idején még több mint négyezer lakosa volt, most talán kétezer. Munkalehetőség minimális, nincsenek új vállalkozások, bár a falu rendelkezik az ipari tevékenységhez szükséges infrastruktúrával. Van víz, villany, gáz, van szennyvízelvezetés, minden meg van oldva, de nincsenek befizetők, akik a szolgáltatást igénybe vennék, mert üresen állnak a házak.”

    1
    1
    • Névtelen
      2024.07.30. 10:43

      és?

    • Névtelen
      2024.07.30. 11:06

      1 soha sem volt kommunista párttitkár
      2 viszont középiskolába a pannonhalmi bencésekhez járt
      ami a bolsevik magyargyűlölő cigányokra nem annyira volt jellemző a hatvanas években 😀
      3 te meg egy ritka nagy barom vagy

      1
      1
  18. Névtelen
    2024.07.30. 13:45

    A csúti cigány most is komcsi párttitkár, legfeljebb a fedőneve más.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük