Itt tart Orbán Viktor 2024-ben. Ebből nem lesz randi Claudia Schifferrel
A miniszterelnök tusványosi beszédében úgy beszélt, mint a kamaszsrác, akivel nem állnak szóba az osztálytársnői és ezért arról kezd el értekezni, hogy ő majd meghódítja Claudia Schiffert. A hódítási stratégiája pedig nagyjából abban merült ki, hogy a konkurens osztálytársainak nála sportosabb testalkatát és ruházatát próbálta kigúnyolni. Észre sem vette, hogy pont magát gúnyolja ki.
Beszélt világrendszerváltásról, új világrendről, háborúról, békéről, csak épp annak az országnak a problémáiról nem, amelynek vezetésével megbízták. Nem beszélt a széteső egészségügyről, a klímaberendezések hiányában elmaradó gyermekműtétekről és létfontosságú kezelésekről. Nem beszélt a szétvert oktatásról, a tanár-, orvos- és ápolóhiányról. Nem szólt a 60 %-os élelmiszerinflációról, a kiürülő magyar vidékről, a Nyugat-Európába menekült majd egymillió honfitársunkról. Nem tartotta fontosnak, hogy szóljon a 3 millió létminimum alatt élőhöz. Nem foglalkozott a széthulló közszolgáltatásokkal, a leálló MÁV-val. És érthető módon nem hirdetett harcot a saját családját éltető, mindent átható korrupció ellen se.
Beszélt pár szót a demográfiai helyzetről. De itt is csak hagymázas álmokat kergetett és épp csak a valóságot nem említette, miszerint az ő 14 év kormányzásának köszönhetően soha ilyen kevés gyermek nem született Magyarországon, mint idén.
Világrendszerváltás, latte avokádó, konnektivitás. Itt tart Orbán Viktor 2024-ben. Ebből nem lesz randi Claudia Schifferrel. De még Terikével sem. A magyar emberek legkésőbb 650 nap múlva új vezetőt és irányt választanak. És nem a jelöltek testalkata és étrendje alapján fognak szavazni. Bár akár az alapján is dönthetnének, az eredmény ugyanaz lenne.