Skip to content


               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



3 Comments

  1. Névtelen
    2024.08.03. 18:35

    HAJRÁ HÁMORI LUCA! HA NYERSZ, KÖVETKEZHET A DÖNTŐÉRT A THAIFÖLDI SRÁC! ✌️

    1
    2
  2. Névtelen
    2024.08.03. 18:43

    Vizesnyolcas lett az öt karika. Más?

    „Falus András az ügy megértése érdekében azzal kezdte: az Y-kromoszóma, ennek hatására a tesztoszteron, vagyis a férfihormonszint jelenléte az izom és vázszerkezet fejődését is meghatározza. Egy férfi és egy nő ebben eltérő, nagyon markánsan különböző. Az, hogy Imane Helif szervezetében kimutatták a tesztoszteront, azt jelenti, hogy ebben az értelemben ő férfi, a tesztoszteron pedig biológiai doppingot jelent. Ha ő kívülről, például injekcióval kapna tesztoszteront, hormont, vagy valamilyen roboráló szert, akkor doppingvétség miatt eltiltatnák a versenytől – fogalmazott az akadémikus, aki szerint a Nemzetközi Olimpiai Bizottság döntése áltoleráns, és kérdés, hogy ebben hol a tolerancia határa.

    Az egyetemi tanár hangsúlyozta azt is: a diszkrimináció és a kirekesztés gondolata távol áll tőle, a homo-, transz-vagy interszexualitást, mint a természet sokféleségét elfogadja. Sokféle kromoszóma eltérés is ismert, aki így születik, nem tehet róla. Emberi és etikai kifogása nincs, de az életnek vannak olyan területei, ahol ezeket nem lehet figyelmen kívül hagyni, és a sport éppen ez a terület. Ahogy a férfi focisták, teniszezők, súlyemelők között sincsenek nők, a test a test ellen küzdő sportban sem szabad a két biológiai nemet összeengedni. Aki ezt megteszi az inkorrekt, és felelőtlenül veszélynek teszi ki a sportolókat.”

    2
    1
  3. Névtelen
    2024.08.03. 19:05

    Egy erős magyar lány és egy golyók nélküli mocsári bivaly bika.Párizs megmutatja a világnak,hogyan lehet Shrekből Csipkerózsikát hazudni,a Hercegeket pedig békává nyomorítani.

    4
    1

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük