Skip to content

Már jól el is verték. Egy idős miskolci férfi hónapokon át molesztálhatott egy 9 éves kislányt

Már jól el is verték. Egy idős miskolci férfi hónapokon át molesztálhatott egy 9 éves kislányt

Egy hangfelvétel buktatta le.

Hónapokon át molesztálhatott egy idős férfi egy 9 éves kislányt Miskolcon. Kötéssel a fején, az arcán zúzódásnyomokkal érkezett a bíróságra a férfi. Az RTL Híradó információi szerint a fiatal lány apja verhette meg.

A gyanú szerint a gyereket testvéreivel és az anyjával együtt fogadta be a házába még májusban, mert a család rossz körülmények között élt. Később már csak a kislány és az egyik fiútestvére maradt nála, ezután zaklathatta a gyereket.

„A gyerekeket mindig tisztán láttam, szépen járatta őket. Azt tudom, hogy szegények voltak. Pali segített nekik. Én annyit tudtam tenni, hogy jó pár alkalommal sütöttem nekik” – nyilatkozta az egyik szomszéd. Egy másik szomszéd házaspár udvarias, kedves férfinek ismerte az elkövetőt, ezért is lepődtek meg, amikor a rendőrség jött érte.

Az idős férfit egy hangfelvétel buktatta le, amit a 9 éves kislány a telefonjával készített az egyik olyan alkalomról, amikor zaklatta őt. A nyomozók szerint a gyanúsított arra is megpróbálta rávenni a kislány szüleit, hogy ne tegyenek feljelentést. A férfi tagad, de a bíróság letartóztatta.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük