A fiatal énekes néhány hónapja a miskolci gyermekotthonban járt, ahol amellett, hogy nagy örömet okozott a gyerekeknek, anyagilag is segítette az intézményt. A látogatásáról egy videó is készült.

Azahriah még áprilisban járt a miskolci gyermekotthonban, és elmondása szerint egy téli koncertje teljes bevételével is támogatta az intézményt.

Nagyon örültek neki a gyerekek

„Decemberben volt egy koncert az Akváriumban, és annak a full bevételét a Játékidő Alapítvány állta. Most ide a miskolci gyermekotthonba tudtunk hozni csomó cuccot. Hát egy eredményes nap volt, és akkor úgy gondoltam, hogy lejövök ide, hátha valakinek ez imponál és ismeri, szereti a zenéket, nekik úgy jó lehet. Pillanatnyi élmény alapján amúgy tök jófej volt mindenki, és ez egy felejthetetlen, nagyon nagy élmény nekem amúgy, hogy valamit elkezdtünk, az most végbement, és most meg itt van ez a sok jó cucc, és tök sok hasznát fogják venni. És amúgy meg nem is értem, miért nem csinálja ezt több ember” – mesélte Azahriah, akinek nagyon örültek a gyerekek, és természetesen rengeteg autogramot kiosztott, és számos közös fotó is készült.