A Wizz Air magyar légitársaság, amely továbbra is repül Izraelbe ezekben a napokban is, egy új klubot indít „Repülj amennyit csak bírsz” néven. A klub 800 útvonalon, 50 különböző országban biztosít majd repülési lehetőségeket. Az éves tagsági díj 599 euróba kerül, és minden egyes jegyhez további 9,99 eurót kell fizetni.

A magyar fapados légitársaság, a Wizz Air ma (kedden) bejelentette, hogy elindítja a „Repülj amennyit csak bírsz” (WIZZ All You Can Fly) klubot minden úti célján, beleértve Izraelt is. Hogyan fog ez működni? „Azok az ügyfelek, akik csatlakoznak a klubhoz éves 599 eurós díj ellenében, 50 országban, 200 városban és 800 útvonalon repülhetnek, mindössze 9,99 eurós jegyár kiegészítéssel.”

A Wizz Air továbbra is működteti járatait Izraelbe, miközben sok más légitársaság törölte a Ben Gurion repülőtérre irányuló járatait. Az alábbi úti célokra repül a légitársaság: Bécs, Abu-Dzabi, Milánó, Róma, Várna, Szófia, London, Budapest, Vilnius, Varsó, Krakkó, Bukarest, Jászvásár (Románia), Larnaca és Athén.

Az elkövetkező két napban a Wizz Air 499 eurós akciós áron kínálja a klubtagságot, ami 100 euróval kevesebb a szokásos árnál. Az elővételi, kedvezményes jegyárusítás augusztus 15-én éjfélkor ér véget. A klubtagok szeptember 25-től foglalhatnak járatokat 2024-ben.

„A klubtagság egy utasra érvényes és 12 hónapra szól” – közölte a légitársaság. „Az ügyfelek az indulás időpontja előtt 72 órával választhatnak elérhető úti célt.

A jegyek „alapjegynek” minősülnek, és csak egy kézitáskát tartalmaznak. Aki további szolgáltatásokat, mint például egy kézipoggyászt, bőröndöt vagy előre kijelölt ülést szeretne igénybe venni, akkor ezekért ugyanúgy külön kell fizetni, mint a klub nélküli jegyek esetében. A teljes szabályzat elérhető itt.