Skip to content

Magyar Péter A Nagy Kirohanás után ma este visszatér az ATV stúdiójába

Magyar Péter A Nagy Kirohanás után ma este visszatér az ATV stúdiójába

 

„A nagy visszatérés” – ezzel a mondattal promózza Magyar Péter a Facebookon, hogy szerda este 20 órától azt ATV-ben szerepel, az Egyenes beszéd című műsor vendégeként. Magyar legutóbb bő két hónapja, június 10-én, az EP-s és önkormányzati választások másnapján volt ugyanebben a műsorban, de az rövidre sikerült, mert

 a Tisza Párt politikusa alig két perc után levette a mikrofont, és kiviharzott a stúdióból.

Ráadásul nem állt meg a kivonulásnál, hanem még aznap este posztolt a Facebookra, és „a Fidesz házi televíziójaként” emlegette a csatornát, majd elkezdte listázni az ATV munkatársait.

Az ATV reakciója az volt, hogy „rossz történelmi kort idéz” a listázás, a tévé vezetője pedig büntetőeljárást emlegetett. Erre Magyar provokációt emlegetve azt üzente, ez meg fog látszani az ATV nézettségén.

Az ügyben megszólalt a MÚOSZ is. Az újságíró-szövetség közölte, törvénytelenség a Magyar-féle listázás. Magyar ezután az érintett Hit Gyülekezetével – az ATV tulajdonosa Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezetője – kibékülni látszott, és közölte:

A Tisza Párt soha nem fog ellehetetleníteni egyházakat a párt vezetőinek személyes politikai vagy hitbéli meggyőződése miatt.

Beszállt ezután még Magyar és az ATV vitájába Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő is, aki „náci tempót” emlegetett Magyar Péter listázására utalva. A listázást azután a rendőrség is elkezdte vizsgálni.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



2 Comments

  1. Névtelen
    2024.08.14. 15:27

    A rendőrségnek az lenne a dolga, hogy az atv-s végtelen hosszabbítói mellett az ál-vallásokat leleplezzék,

  2. Névtelen
    2024.08.14. 18:20

    Szerintem egyformán világ-Magyarországot akarnak, azért hosszabbítanak Vargákkal végtelenül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük