POTTYONDY: Harcolnak a libsi fertővel szemben: betiltották a gumióvszert
POTTYONDY EDINA:
„Nemzeti érzelmű, bátor, fiatal harcosok kerestetnek!” – fogalmazott Orbán Viktor Tusványoson. A „slim fit szerkós, latte-avokádós, mindenmentes, öntetszelgő” libernyák kölykökkel szemben „két lábbal a valóságban álló, nemzeti érzelmű, vagány fiatalokra” építene a Fidesz elnöke.
Nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan megérkeznek a vagány, keresztény-konzervatív ifjak. Budapesti Műszaki Egyetem Hallgatói Képviselete, szevasztok!
Ezek a srácok még csak az ösztöndíjakkal és a gólyatábor pénzekkel zsonglőrködnek, de már a legprofibb módon harcolnak a libsi fertővel szemben: betiltották a gumióvszert az általuk szervezett gólyatáborban, hogy ezzel az intézkedéssel csökkentsék a szexuális kontaktusok számát. LOL!
Nemcsak árusítani nem lehet, de a hallgatók a tárcájukban vagy a hátizsákjukban sem csempészhetnek be a sátáni eszközből. Ha szex van, az legyen orális, vagy legyen belőle gyerek, és a nemi betegségektől sem félnek. Isten megvédi az övéit.
Remélem komolyan veszik a saját szabályaikat, és testüreg motozással mennek biztosra!
És hogy mennyire vagányok ezek a srácok! Az alkohol nincs kitiltva. Ahogy a kések és a kardok sem. Bebaszcsizva szúrhatsz, de nem akármivel!
Orbán Viktor megnyugodhat, az utánpótlás megérkezett.