Skip to content

Főispáni elismerő oklevélben részesült: Tamás Nyaktilós Barnabás polgármester (Putnok Város Önkormányzata)

Főispáni elismerő oklevélben részesült:  Tamás Nyaktilós Barnabás polgármester (Putnok Város Önkormányzata)
Korábban írták

Guillotine alá való politikusokról beszélt egy fideszes polgármester

Október 23-i beszédében ragadtatta el magát a politikus.

Guillotine alá való politikusokról beszélt október 23-ai ünnepi beszédében Tamás Barnabás, Putnok fideszes polgármestere – számolt be az RTL Klub Híradója.

Tamás Barnabás 1994 óta Putnok polgármester, egy ciklusig fideszes parlamenti képviselő is volt, október 23-án a város művelődési házában pedig ő tartott ünnepi beszédet. Ebben szót ejtett Soros Györgyről, illetve arról, hogy a „karvalytőke” le akarja igázni az országot, majd közölte:

Választások jönnek, választások mennek. Nem mindig gondolkodik helyesen a választópolgár, és enged esetleg olyan embereket a fazékhoz, akik nem a fazékhoz valók, hanem a guillotine alá.

Tamás Barnabás arra is utalt, hogy reméli, hogy a Fidesz nyeri majd a következő választásokat.

Sem a polgármester, sem a Fidesz nem reagált a csatorna megkeresésére, Gőgös Zoltán, az MSZP politikusa szerint viszont nem csak a guillotine-nal van a baj a beszédben, hanem azzal is, hogy húsos fazékról beszélt a polgármester, jelezve ezzel azt is, hogy továbbra is ők szeretnének abból merni, nem engedve oda mást.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Egy hozzászólás

  1. Névtelen
    2024.08.17. 22:37

    ennél retekebb retek nincs

    2
    1

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük