A labdarúgó NB I. negyedik fordulójában a DVTK a Debrecen vendége volt. A mérkőzés egy gólt és egy piros lapot is hozott.

A hazai csapat kezdte jobban a mérkőzést, eleinte mezőnyfölényben játszottak. A kezdeti mezőnyfölény ellenére a az első félidő 30. percében a Diósgyőr szerezte meg a vezetést. Pozeg Vancas szabadrúgásból ívelt a kapu elé, a bal oldalon érkező Chorbadzhyiski pedig 5 méterről a jobb felső sarokba bombázott.

A gólt követően is tartogatott még izgalmakat az első játékrész. Néhány gólhelyzetet követően a félidő végén jött az igazi csattanó. A 45+2 percben Pellumbi ütötte el Feuillassiert, amivel begyűjtötte második sárga lapját is, ezzel pedig a pirosat, így tíz főre fogyatkozott a DVSC.

A több mint 50 percig tartó félidőben még Edomwonyit elsodorta a 16-son belül egy hazai védő, de a játékvezető nem adott 11-est és a VAR sem vizsgálta az esetet.

A második félidőben a helyzetek ellenére már nem változott az eredmény, így a Diósgyőr idegenben gyűjtötte be a 3 pontot a Debrecennel szemben. Ezzel a csapat megszerezte első győzelmét a szezonban.