Magyar. Miniszterelnök úr, ölelte önt már meg egy 50 éves mentőorvos sírva?
 
Miniszterelnök úr, hogy telik az adriai vakáció?
Nem tudom eljutott-e önhöz a hír, de miközben valamelyik oligarcha kastélyában a világrendszerváltásról álmodozik, itthon beérett az önök évtizedes “munkája” az állami egészségügy totális szétverésére.
Miniszterelnök úr,
Nem háborús veszélyhelyzet van itthon, hanem egy súlyos egészségügyi válsághelyzet.
Most jöttünk ki a Váci Jávorszky Ödön Kórházból és Szakrendelőből.
Járt ön itt valaha, vagy legalább egy minisztere vagy államtitkára? Tudnak róla, hogy a szakrendelő olyan állapotban van, mint egy húsz éve elhagyott orosz laktanya?
Tud ön arról, hogy a gyermek szakrendelésen este fél 7-kor 38 fok van? Hogy az egyetlen split klíma 3 éve elromlott, az italautomata pedig 5 éve?
Tud róla, hogy mióta az önök döntése alapján a KEF átvette a kórházak ellátását és karbantartását, a magyar kórházakban egyáltalán nincs wc papír a mosdókban és hogy Semmelweis Ignác hazájában szappan vagy fertőtlenítőszer is csak néhány helyen?
Tud róla, hogy van olyan épület itt a kórházban, ahol az egyetlen lift egy hónapig rossz volt és a súlyos állapotban lévő 80 éves betegeket két ápolóhölgy próbálja felrángatni kerekesszékben a 2. vagy 3. emeletre?
Tud arról, hogy az újszülött osztályon 16 frissen született kisbabára és 16 édesanyára egy ápoló jut?
Tud arról, hogy az ápolók vizes ruhával a nyakukon próbálnak egyedül betegeket mozgatni 38-40 fokos szobákban, ahol az ablakot sem lehet kinyitni?
Tud arról, hogy mit éreznek az édesanyák, akiktől elvették a szabad orvos- és szülésznőválasztás jogát?
Tud arról, hogy miközben ön épp egy hűsítő dalmát fehérbort kortyol valami jó tengeri hal mellé, itt a váci ügyeleten az önök ügyeleti reformjának köszönhetően 40 beteg zsúfolódik össze egy 33 fokos 40 m2-es levegőtlen sötét váróban, miközben a szakdolgozók azt se tudják hova kapjanak?
Miniszterelnök úr, ölelte önt már meg egy 50 éves mentőorvos sírva, azt kérve, hogy tegyen valamit, mert már nem bírják nézni a magyar betegellátás embertelen körülményeit?
Miniszterelnök úr, önök most vettek a saját vejétől 600 milliárd forintért, túlárazva totál felesleges irodaépületeket, az ön propaganda minisztere évente százmilliárdokat költ hazugságokra, miközben a kórházakban nincs wc papír.
Miniszterelnök úr,
Ön tényleg keresztény? Hogy tud a tükörbe vagy az unokái szemébe nézni?
ui.: oszd meg, hogy az adriai szigetre is eljusson!
+5
Az összes reakció:

Boószné Bolobás Erika, Zsuzsa Kincses és további 23 E ember